2777
2789
عنوان

موم عربی

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 41 پست
عزیزم قلق داره من برای موهای زاید استفاده میکنم حدود ۸ ماهه عالیه باید فیلمای آموزشی رو نگاه کنی

عزیزم مارک مومتون رو هم میگین؟

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خیلی خوبه جایی ک‌نشسته بودی گرم‌بوده لاید باید جات خنک‌باشه من‌نشستم تو راهرو خنک‌بود اصلا نچ ...

چقدر خوب مال من خیلی خشک بود فروشنده گفت یکم باید گرمش کنی ولی بازم نتونستم باهاش کار کنم قلق خاصی داره؟

عزیزم قلقشو بلد نیستی 

منم اوایل میچسبید ب دستم 

باید سرعتت تند باشه 

دستتو چرب کنی ک مو نمیکنه چ فایده داره 

دیتت ی زره باید نم داشته باشی وقتی میخای برداری نچسبه ب دستت 

وقتی هم برمیداری با دوتا انگشت اشاره و شستت بردار و کم کم بردار ی کم بازی بده بین دستات بعد دوباره بهش اضافه کن 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
اتفاقا خیلی خوبه جایی ک‌نشسته بودی گرم‌بوده لاید باید جات خنک‌باشه من‌نشستم تو راهرو خنک‌بود اصلا نچ ...

واینکه من تو فیلم ها دیدم برخلاف جهت مو میکشه رو پوست و به جهت مو میکنه درسته یعنی دقیقا خلاف با موم گرم

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄