2777
2789
نوک سینه چپم یهو میسوخت انگار گفتن علائم بارداریه منم اقدام کرده بودم گفتم اینبار حتما مثبته؟پس سوزش ...

خیلی زود رفتی، فعلا صبر کن، حداقل یه روز به موعدت بیبی بزن، اگه مثبت بود برو آز

نوک سینه چپم یهو میسوخت انگار گفتن علائم بارداریه منم اقدام کرده بودم گفتم اینبار حتما مثبته؟پس سوزش ...

بخاطر این شاید منفی شده ک زود رفتی تاهورمون بتا بخواد بره بالا یخورده زمان بره عزیزتو یک تا دوهفته از تاریخ پریودیت گذشت و نشدی ازمایش بذه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر این شاید منفی شده ک زود رفتی تاهورمون بتا بخواد بره بالا یخورده زمان بره عزیزتو یک تا دوهفته ا ...

اره اینبار قشنگ صبر میکنم انقد هول دارم همش بیبی میزنم و اینبارم که سینم میسوخت گفتن نشونه بارداریه و رفتم آز دادم

اره اینبار قشنگ صبر میکنم انقد هول دارم همش بیبی میزنم و اینبارم که سینم میسوخت گفتن نشونه بارداریه ...

عزیزم بزار یه هفته از موعدت بگذره بعد بی بی بزن اگه مثبت بود برو آزمایش بده چه کاری میکنی

چهدروغبزرگی ( از دل برود همان که از دیده برفت )
اره اینبار قشنگ صبر میکنم انقد هول دارم همش بیبی میزنم و اینبارم که سینم میسوخت گفتن نشونه بارداریه ...

من بارداریمو  یادم نمیره 

من دوسه ماه بود اقدام کردم نزدیک پریودیم  بود رسیدم مشهد پریود شدم انقد دلم شکست 

ماه بعد فهمیدم باردارم نگران نباش 

خدا یه نی نی میده بهت زلزله تاپیک بزنی من دیوونه شدم از دستش😅😅🤲

من بارداریمو  یادم نمیره  من دوسه ماه بود اقدام کردم نزدیک پریودیم  بود رسیدم مشهد پ ...

خیلی ممنون عزیزم چون یه بار سقط داشتم و الان یکسال گذشت ازش  و چندماه درگیریم اما...

سلام عزیزم آره 😣😣😣این دفه دیگه بیخیال میشم!شمام اقدامین؟عزیزم ممنونم از پیگیری😘😘😘

نه من باردارم عزیزم درکت میکنم خیلی سخته انتظار

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت