2777
2789

دوستان همسرم اعتیادداره میخام جداشم .خیلی سعی کردم ترک کنه اماانگارنمیتونه کلا.دیگ منم سنم کمه بچه ندارم میخام جدابشم.الان میخام یکاری کنم مهریه ام روبگیرم.این برام خیلی مهمه.بعدم اینکه نمیخام برم شهرستان خونه مادرم که بره عدم تمکین بزنه.میخام همینجا درخواست بدم وکارام روانجام بدم.کسی هست راهنماییم کنه کجابرم اول برای چه چیزی اقدام کنم؟

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

یک نفر بود فک کنم پوررستمی

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

سلام عزیزم مهریه ربطی ب عدم تمکین نداره...اول مهریتو بزار اجرا و برو بابت اعتیادم شکایت تنظیم کن بگو میخوام جدا بشم

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کسی نمیدونه؟؟

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

حب پول یا اموال داره 

اگ نداره ک الکی این راه سخت رو نرو 

الان ک زندان نمی برن هی بهش مهلت میدن واسه قسطا

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …

تو نمیتونی بری واسه طلاق باید فقط شوهرت و راضی کنی یا مهریه رو بزاری اجرا تا خودش مجبور بشه بیاد واسه طلاق حالا بر فرض بری اونم عدم تمکین بزنه فرقی نمیکنه فقط تو این مدت که خونه رو ترک میکنی نفقه تعلق نمیگیره

سلام عزیزم مهریه ربطی ب عدم تمکین نداره...اول مهریتو بزار اجرا و برو بابت اعتیادم شکایت تنظیم کن بگو ...

یعنی اول برم درخواست مهریه بدم .بعدچندروز برم شکایت کنم برای اعتیاد؟

حب پول یا اموال داره  اگ نداره ک الکی این راه سخت رو نرو  الان ک زندان نمی برن هی بهش مه ...

اره اماخیلی زرنگه میخام یکاری کنم نتونه اموالشو بفروشه یابه اسم کسی بزنه .اگ‌کسی میدونه بگه چیکارکنم که اموالشو توقیف کنن؟

سلام عزیزم مهریه ربطی ب عدم تمکین نداره...اول مهریتو بزار اجرا و برو بابت اعتیادم شکایت تنظیم کن بگو ...

اعتیاد هیچ مشکلی نداره فقط در صورتی که باعثه  عسر و حرج بشه یعنی مرد تو خیابون بیفته از اعتیاد 

اعتیاد هیچ مشکلی نداره فقط در صورتی که باعثه  عسر و حرج بشه یعنی مرد تو خیابون بیفته از اعتیاد& ...

یعنی چی ؟!

اعتیاد ب چی داره و درچه حد مصرف

هرویین روزی دوازده سیزده ساعت

اعتیاد هیچ مشکلی نداره فقط در صورتی که باعثه  عسر و حرج بشه یعنی مرد تو خیابون بیفته از اعتیاد& ...

خودم همینو پرسیدم ک ب چی اعتیاد داره و چطوریه عزیزم من کارمه 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
یعنی اول برم درخواست مهریه بدم .بعدچندروز برم شکایت کنم برای اعتیاد؟

اعتیاد هیچ مشکلی نداره توضیح دادم من قبلا این راه و رفتم مشاوره اونجا گفت برو خانم خودت و علاف نکن راضیش کن بیاد طلاقت بده اگه گوشه خیابون افتاد از مواد بعد بیا