2777
2789

لطفا بهم یه شغل پیشنهاد بدین که با بچه کوچک و بچه مدرسه ای بشه باهاش کنار اومد و درامدش هم خوب باشه

ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمع سازی گلسازی کار با نمد 

ساخت کش مو و تل وگلسر 

میتونی از خرازی ها سفارش بگیری 

فقط علاقه میخاد

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

همسر من مدتیه کارو با بورس شروع کرده

کله مارو که کچل کرده و نمیفهممچی میگه ولی مثل اینکه داره کم کم یاد میگیره(یا لااقل من میخام اینجور فکر کنم)

کلاس هاشونم حدود ۵۰۰ سرجمع در اومد

بایه اندوخته ۱۵/۱۰ تایی میشه یه درامد ۶۰۰/۷۰۰در ماه راحت داشت

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

همسر من مدتیه کارو با بورس شروع کرده کله مارو که کچل کرده و نمیفهممچی میگه ولی مثل اینکه داره کم کم ...

من دنبال درامد بیشترم🙈🙈🙈

ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره
همسر من مدتیه کارو با بورس شروع کرده کله مارو که کچل کرده و نمیفهممچی میگه ولی مثل اینکه داره کم کم ...

و البته کد بورسی گرفتم چند وقتیه ولی ریسک خرید سهام نکردم هنوز

و البته کد بورسی گرفتم چند وقتیه ولی ریسک خرید سهام نکردم هنوز

دیگه باید بعد اموزش از یجایی شروع کنین 

بعد صد سالم امکان ضرر هست ولی نباید باعث بشه جلوتونو بگیره

شما الگوی بچه ها هستین پس نترسیدن و همینجا یادشون بدین

فقد دم ب دم نمیخاد برداشت هاتونو بگین( زخمی_ام)#   

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

شما تهرانین کلاساش که خیلی گرون هرجا سرچ کردم نزدیک یکو هفتصد اینا بود

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔