2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاید

337 بازدید | 40 پست

نوزادم ۲۵ روزشه 

سینه مو نمیگره از همون اول به شیشه عادت کرده بدوتولد تو بیمارستان بهش دادن چون افت قند داشت و من شیر نداشتم

این مدت خیلی با زور و زحمت و کلی کلک زدن بهش در حد روز ی یکی دو سه و در بهترین حالت ۴ بار سینمو میگیره .اما بعدش فکش میلرزه 

شیرم دارم همش دردحال دوشیدنم ینی شیر خشک بهش نمیدم چون خداروشکر حجم و کیفیت شیرم خوبه سیرش میکنه.توروخدا بگید کسی اینجوری بوده امید داشته باشم ک بالاخره سینمو میگیره و از دوشیدن نجاتم میده توروخدا بگید اگه راه حلی میدونید 

بعصیا میکن از بعد از چله اش درست میشه 

راهی بلدید بگید توروخدا

خداروشکر که دارمت❤❤💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگیره عزیزم الان سینت روش سنگینی میکنه ولی دیگع شیشه روبهش نده خودش انقد گرسنش میشه ک سینتومیگیره عزیزم سینتویجوری بگیر ی بالشت بزار زیرپات وقتی میخای شیربدی بهش یادستتوبزار زیرسرش انگشتاتوقیچی کن نوک سینتوبگیر بینش وبزار دهنش پسرمن تا دوسه ماهگی باشیشه میخورد ولی اخرشم سینموگرفت

دختر منم اینطوری بود افت قند داشت شیر خشک دادن بهش دیگه سینمو نگرفت هر کاری کردیم نگرفت انگار با من جنگ داشت وقتی میرفت زیر سینه دستاشو فشار میداد به سینمو سرشو برمیگردوند الان ۱۸ ماهشه و من موفق نشدم و شیر خشکی شد چون شیرمم کم بود

[QUOTE=136156891]عزیزم منم بچم سینمو نمیگرفت ولی انقدر گیر دادم و امتحان کردم تا بالاخره گرفت ولی بهش شیشه نمیدادم با ...[/QUOTE

تا چند روزگیش اینجوری بود؟من دیابت بارداری دشتم و بجم چاق شده بود و افت قند خون داشت الانم همش میترسم قندش بیفته با قاشق جقدر بدم ک سیر بشه اونم میشه یه پروسه دیگه طولانی تر و سختر از دوشیدن

خداروشکر که دارمت❤❤💙
میگیره عزیزم الان سینت روش سنگینی میکنه ولی دیگع شیشه روبهش نده خودش انقد گرسنش میشه ک سینتومیگیره ع ...

بخدا گرسنه میمونه فقط گریه میکنه وومیلرزه فکش 

یه روز از ساعت ۸صبح تا ۴ صبح روز بعد گرسنش گداشتم‌و شیشه نمیدادم فقط سینمو بزور میکردن دهنش و باهاش بازی میکردم و همه روشی رو امتحان کردم اخرش داشت از شدت گریه هلاک میشد بهش شیشه رو دادم 

واقعا تا دوسه ماهگی شیشه خورد بعد سینه رو گرفت؟؟؟؟وای خدایا پس منم امید داشنه باشم 

خداروشکر که دارمت❤❤💙
[QUOTE=136156891]عزیزم منم بچم سینمو نمیگرفت ولی انقدر گیر دادم و امتحان کردم تا بالاخره گرفت ولی به ...

عزیزم توی اینترنت بزن ببین چقدر شیر لازمه براش و با قاشق بده اصلا با شیشه نده

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
دختر منم اینطوری بود افت قند داشت شیر خشک دادن بهش دیگه سینمو نگرفت هر کاری کردیم نگرفت انگار با من ...

من روز سوم بردمش دکتر اطفال گفت دهنش افت داره شیر خشک اپتامیل بهش بده روزی یکی دوبار 

شیرخشکو دوست نداره نمیخوره فقط شیر خودمو میخوره

مطمنا برا مزه شیر خشک نیست 

خداروشکر که دارمت❤❤💙