2777
2789

من اگر کوچکترین عکس العملی از خستگی کلافگی عصبی بودن مریصی داشته باشم یا پسرم اذیتم کنه بگم نکن بشین سریع می گه سگ شدی تو عین سگی برو گم شو قهر می کنه باهام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار دور از جون واقعا سگ اخلاق شو ب قول خودش حقش رو بزار کف دستش.. قهر کرد تو هم ناز کن منت اصن نکش ...

نه بابا چه منتی منو می خواد چی کار بچه رو برمی داره صبح تا شب خونه ننه و باباش 

من قرار بود اسفند عقد کنیم بخاطر کرونا نشد موند تابستون یعنی میخوام بگم مثلا در اوج دوران خوبم هستم ...

عزیزم مردی که نازو بکشه و مهربون باشه خوبه نمی گم جدا شو ولی عجله نکن 

نه مریض نمی شه ولم می کنه قهر می کنه 

به هرحال یه واکنشی نشون میدن دیگه

میگم مریضم میگه منم مریضم

اونوقت باید من از اون مراقبت کنم با وجود مریضی😥

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

منم سه سال پیش حس تورو داشتم شوهرم بشدت سر جیزای بیخود عصبی میشد و قاطی میکرد.من اصلا خودمو عذاب ندادم سر این مسئله.کوتاه اومدم الان بعد سه سال بیشتر من عصبی میشم تا اون .الان اروم شده و این حقو برام قائله ک منم ادمم و ممکنه عصبی بشم بالاخره.میخوام بگم زیاد دمپرش نشو بعد یمدت ازسرش میفته و اونوقت هرجقد تو خواستی قاطی کن براش😂