2777
2789
عنوان

شما بودید چکار میکردید؟😏

184 بازدید | 22 پست

جاریم همش وقتایی که مهمون داره انتظار داره من غذاهاشو درست کنم و مثلا ژله براش درست کنم بعدم تو مهمونی میگه خودم درست کردم منم هیچی نمیگم که ضایع بشه دستپختم خیلی خوبه و همه تعریف میکنن یبار قرمه براش درست کردم همه گفتن چ خوشمزس گفت خواهش میکنم کاری نکردم نوش جون😐.الانم میگه مهمون داشتم میام فلان چیزو برام درست کن اخه خونه هامون تو یه ساختمونه .شما باشید چکار میکنید؟

خدایی اون قسمت ک رو تقسیم میکردن این صف اول بود گفت بگیرم ک تموم میش😕😒

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو درست کن خودت یاد بگیری عزیزم

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

من واسه زن داداش هام سالها همینکارا رو کردم ، الآنم به شدت پشیمونم

بگو دستم بنده ، باید همون روز برم فلان جا و نمیرسم برات غذا درست کنم 

البتههههه اگه خانم خوبیه و اونم بهت کمک میکنه ازش دریغ نکن  

من که اگه جای شما باشم درست نمیکنم . میگم کلی کار خونه دارم و نمیتونم بیام

اره یبارم میگفت میای ارایشم کنی .اخه مدرک ارایشگری دارم میخواستیم بریم مهمونی گفتم نه کار دارم اخه اونروز خودمم نتونستم درست کنم چ برسه ب اون

قبول نکن.

انقد بدم میاد از اینجور آدما.

جاری خودمم همینه،سری پیش مهمون داشت واسش دسر و ژله درس کردم،خیلییی قشنگ تزیین کردمشون،سرسفره همه تعریف کردن،گفت ببخشید دیگ،وقت نداشتم همش عجله ای شد😬😬😵😵😵😵😵

همسرمم همون موقع گفت خوبه پس بهار اومد کمکت و دسر وژله رو درس کرد.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

من واسه زن داداش هام سالها همینکارا رو کردم ، الآنم به شدت پشیمونم بگو دستم بنده ، باید همون ر ...

نه بابا فقط سو استفاده میکنه و پشت سرم کلی چرت گفته اما من بخاطر شوهرم چیزی نمیگم