2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم مقصر خود اون طرفه 

بقیه اش دلایل چرته اعتیاد و هرزه بودن چیزی نیست ک بندازی تقصیر دیگران 

من خودم از یه خانواده خیلی با وضعیت مالی بد بودم پس باید برم هرزه شمم؟؟؟ یا معتاد ؟؟ من کلی ناکامی تو زندگی داشتم حتی قرص عصابمم با تجویز دکتر میخورردک ک قطعشون کردممم و خودم حال خودم خوب کرردم

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 

واسه منم سواله اون بچه بزرگ شده دیگ نمیشه کنترلش کرد همش ب همه برمیگرده و غیرقابل پیش بینی و نصیحتم تو گوشش نمیره پدر و مادرم توانشو ندارن یعنی زورشون بهش نمیرسه چ باید کرد

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..

به خیلی چیزا بستگی داره . رابطه افراد خانواده با هم .وضعیت اقتصادی . به خود شخص چون بیست سالگی کم سنی نیست که بخوای بنشونیش واسه ش از بدیهای اعتیاد بگی خودش فهمیده قطعا تا اون سن 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 

خودش مقصره چون جونا الان پی تجربه کردن و دوست بازی هستند همه که پدر و مادر بالا سرشون نیست البته خانواده هم از جهتی که محبت لازم رو نکرده باشن و تحقیر کرده باشن مقصر هستند

خدایا آن ده که آن به 

چون نمونشو داریم

برادرشوهرم و دیدم که چقدر بهش محبت میکنن و هواشو دارن 

دیدم چقدر ازش حمایت کردن ولی هنوز نتونسته ترک کنه

دیدم خانوادش چقدر عذاب کشیدن 

میدونم از رفیق ناباب به دام اعتیاد کشیده شد 

صد در صد با قاطعیت میگم مقصر خودشه 

حتی هنوز هم دست از رفیق بازی برنمیداره ، هر خانواده ای بود صد باره شوتش کرده بودن خیابون ، اما خانواده همسر من هنوزم ازش حمایت میکنن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

به نظر من خوده شخص

یه آدم ۲۰ ساله به اندازه کافی خودش عقل و شعور و منطق داره خودش دیگه میتونه بشینه فکر کنه که چکاری درسته یا نه. به نظرم همه چی به ذاته خود اون آدم بر میگرده که چکار میکنه.

خیلی خانواده ها رو دیدم با فرزنداشون یه جور رفتار کردن یعنی هیچ فرقی توی تربیتشون نزاشتن. ولی دو تا فرزندشون ۱۸۰ درجه باهم متفاوت . یکی عصبی یکی آروم

یکی تنبل یکی پرتلاش . یکی همه کارش سر منطق یکی هرچه پیش آید خوش آید

هیچکی منو دوست نداره منم هیچکی رو دوست ندارم، این به اون در    
موشکافانه و با دقت بررسی کنید 

من خانواده ای رو میشناسم پدر و مادر تحصیل کرده و بسیار با ابرو و متشخص

اما فرزندشون از همون بچگی بسیار پرخاشگر بود و اذیت میکرد و الانم دقیقا مثل تعریف شما زندگی رو به حدی تنگ کرده بر پدرو مادر که فقط خدا میدونه

نمیگم پدر و مادر نقش ندارن حتما دارن ولی ذات خود بچه هم بسیار نقش داره

دیگه بالا تر از پسر نوح نداریم که پدر پیغمبر و فرزند ناصالح