2777
2789
نه خب طبیعیه احساس افسردگی کنی ولی جز اینکه به خدا توکل کنیم وازش بخوایم خودش کمکمون کنه و صبر بهمون ...

آره واقعا...انشالله به رودی مامان بشی 

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
خوردم.پرولاکتینم رفت بالا.‌نه اصفهانم

ناراحت نباش 

بگرد یه کار دیگ پیدا کن

همزمان برا بارداری دکتر برو و اقدام کن 

خودتو نباز انشالله که خیلی زود باردار شی

خواهر من تنبلی و کیست داشت بعد سه سال باردار شد الآنم ک زایمان کرده هنوزم تنبلی و کیست رو داره

پس یه نذر کن وبه خدا توکل کن انشالله امسال باردار شی

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم ..غصه نخور ..به خدا مشکل من صد برابر بدتر از مشکل شما بود اما من ناامید نشدم ..به خدا توکل کن

خدا خیرت بده

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
ناراحت نباش  بگرد یه کار دیگ پیدا کن همزمان برا بارداری دکتر برو و اقدام کن  خودتو نباز ...

تا دلت بخاد نذر و دعا کردم.ولی نشده..نمیدونم فقط خیلی روحم خسته س.هیچی شادم نمیکنه منی که دختر شاد و سرزنده بودم

اره خب خوانسار هم الان وضعیتش زرده  انشاالله وضعیت سفید شد بیان🌹🌹🌹

حتما.التماس دعا

تا دلت بخاد نذر و دعا کردم.ولی نشده..نمیدونم فقط خیلی روحم خسته س.هیچی شادم نمیکنه منی که دختر شاد و ...

خودتو سرگرم کن ب کارای خونه ب بیرون رفتن با شوهرت باش انقد ب خودت تلقین نکن حال بدو 

بجاش با انرژی و سر حال ب این فکر کن اگ امید داشته باشی امسال یه نی نی خوشگل ب دنیا میاری

انرژی منفی رو دور کن از خودت

مگ نمیخای مامان بشی باید قوی باشی با مشکلاتت کنار بیا و بذار بگذرن 

خودتو اذیت نکن

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺