2777
2789

دختر من سوپ نمیخوره صبح حدود ساعت ده تگه بیدار شد چهار قاشق فرنی میدم ۱۲ بهش یدونه خرما یکساعت بعد یه تیکه موز له شده تا بعدظهر مثلا ساعت ۵ چهارقاشق فرنی بعد بیسکوییت مادر  سیب له شده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبا فرنی،،آرد برنج و کره و دو تا خرما..ظهرا سوپ توش آب قلم یا آب پای مرغ و انواع سبزیجات.البته یکمم از غذای سفره میدمش خیلی کم.عصر سرلاک.وسطا هم شیر رو داره

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
صبا فرنی،،آرد برنج و کره و دو تا خرما..ظهرا سوپ توش آب قلم یا آب پای مرغ و انواع سبزیجات.البته یکمم ...

مال من۳ بار به زور شیر و اگه غذا بدم شیرو تعطیل میکنه خدایااااا

میشه برای جابجایی و تعویض منزلم صلوات مهمونم کنین؟

غذای متنوع به عنوان صبحانه پیشنهاد میدم

جودوسرپرک پخته همراه پوره میوه (سیب موز یا گلابی)

یا نشاسته پخته همراه پودر بادوم یا پوره میوه

برای اینکه مدام برنج نباشه

از ۹ماهگی مطمئنم میدادم 

ببخشید تو فرنی خرما میریزید چه جوری ؟؟

برنجو خودم پودر کردم عزیزم خیسوندم یه شب بعد خشک کردم پودر ریز کردم یه قاشق از اون دو تا خرما یه کم کره یکم آب میزارم رو شعله برنج سریع میپزه خرمام توش نرم نرم میشه با ته قاشق کامل لهش میکنم توش عالیه خوشمزم هس

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
برنجو خودم پودر کردم عزیزم خیسوندم یه شب بعد خشک کردم پودر ریز کردم یه قاشق از اون دو تا خرما یه کم ...

خدا کنه بخوره دخترم اخه نه تخم مرغ نه سیب زمینی هیچی فقط چیزای شیرین میخوره