دختر من سوپ نمیخوره صبح حدود ساعت ده تگه بیدار شد چهار قاشق فرنی میدم ۱۲ بهش یدونه خرما یکساعت بعد یه تیکه موز له شده تا بعدظهر مثلا ساعت ۵ چهارقاشق فرنی بعد بیسکوییت مادر سیب له شده
من صب سرلاک یا بیسکویت مادر میدم ظهر یا سوپ درست میکنم یا اگه غذای خودمون خورشتی باشه سیب زمینی اینا می ذارم بپزه بعد جدا میکنم بهش میدم شبم میوه یا بیسکویت اینا میدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صبا فرنی،،آرد برنج و کره و دو تا خرما..ظهرا سوپ توش آب قلم یا آب پای مرغ و انواع سبزیجات.البته یکمم از غذای سفره میدمش خیلی کم.عصر سرلاک.وسطا هم شیر رو داره
برنجو خودم پودر کردم عزیزم خیسوندم یه شب بعد خشک کردم پودر ریز کردم یه قاشق از اون دو تا خرما یه کم کره یکم آب میزارم رو شعله برنج سریع میپزه خرمام توش نرم نرم میشه با ته قاشق کامل لهش میکنم توش عالیه خوشمزم هس