2777
2789

میدونم تکراریِ اما تایپکا حس کردم باحال نیستن امشب. بیاید از سوتی های قدیمیتون بگید .هم واسه خودتون تجدید خاطره ست هم میخندیم دور هم😊

کاربر قدیمی

در دوران بلوغ و جهالتم وقتی که تازه موبایل دار شده بودیم با دخترخاله هام مزاحم تلفنی مردم میشدیم 😀

یبار یکی پیچ کرد رومون ما هم خونه مامان بزرگ جمع بودیم اونشب . عاقا مخمون قد نمیداد گوشی رو خاموش کنیم بلد هم نبودیم سایلنتش کنیم تا صبح رو ویبره بود واسه اینکه صدا ویبره نره پیش بقیه، بالش گذاشته بودیم نشسته بودیم رو گوشی

کاربر قدیمی

بچه بودم ابتدایی اون موقع اینقدر مصرف نوشابه بالا نبود خواهرم بطری نوشابه شو گذاشته بود فریزر یخ بزنه بخوره  به نظر ما خوشمزه بود من میخواستم نوشابه شو بخورم نوشابه رو خوردم تو بطری چای دم کشیده ریختم که خب سیاه بود گذاشتم تو فریزر جای نوشابه خواهرم😆😆😆

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در دوران بلوغ و جهالتم وقتی که تازه موبایل دار شده بودیم با دخترخاله هام مزاحم تلفنی مردم میشدیم 😀 ...

😂😂😂

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
طفلک خواهرت شکست عشقی خورده😂😂

نه بابا مامانم دیده بود زیادی تو فریزر مونده انداخته بود دور کلا مخالف نوشابه است 

ماهم برا جلوگیری از هدر رفتن ادامس میذاشتیم تو یخچال . حالا فکرشو میکنم معلوم نیست کی ادامس کی رو می ...

😂😂😂 خوشبختانه من اصلا ادامس دوست ندارم و الا شاید این کارو میکردم