2777
2789

سلام.خانماکسی بوده ک مشکل پلی کیستیک داشته وموهای زائدصورتشولیزرکرده باشه؟؟؟؟آیابرگشتن یاکامل رفتن؟خواهشاکسایی جواب بدن که انجام دادن.ممنون 

باید موهای زائد بیکینی لیزر کنی عزیزم و کاهش وزن داشته باشی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم،موهای زائد صورت منظورمه

خوب صورت ربطی نداره بهش

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
چراعزیزم،پلی کیستیک یکی ازمشکلایی هست ک موزائدصورت زیادمیاره،بخاطرهوزمون مردانه بالا

یله این میدونم ولی اینکه موهای صورتت لیزر کنی برای درمان خود پلی کیستیک نیست

موهای بیکینی لیزر میکنن که یکم اشعه به کیست ها برسه..

یله این میدونم ولی اینکه موهای صورتت لیزر کنی برای درمان خود پلی کیستیک نیست موهای بیکینی لیزر میکن ...

درمان که نه عزیزم.من میگم برگشت داره یانه؟چون هنو هورمون مردانه داخل بدنمون هست.

درمان که نه عزیزم.من میگم برگشت داره یانه؟چون هنو هورمون مردانه داخل بدنمون هست.

ی چیزی اعتراف کنم

من پیامت بدجور فهمیدم،،،شما منطورت این بود موهای صورتشون برگشته یا نه من فکر کردم منظورت اینه لیزر کردن کیستشون خوب شده و برگشته یا نه

عذرخواهی میکنم نازنین