2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ندایاسی هم شورشو در اورده 

من از سال 91 اینستا دارم 

اون زمانا خیلی خوب بود جوش 

حتی خیلی ایرانیا کم آشنایی داشتن با اینستاگرام

الان فقط شده چرت و پرت و مسخره بازی

ی زمانی مبین و عرفان و کلا این اکیپو دنبال میکردم خیلی خوب بودن یهو واسه پول دیگه همه کار کردن 

از هر کلیپ شیشصدهزارتا تبلیغ بیرون میومد

یا این روزمرگی ها فقط شده چشم و هم چشمی

این مامانایی که بچه هاشونو واسه هر کاری لخت میکنن از همه بدترن

نمیگم بده ولی واقعا 4_5ساله افتضاح شده

چیزای خوب هم البته داره ولی خب..... 

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  

نمیدونم این آیلین شریفی رو می‌شناسید یا نه

مامان مانلی 

همین خانوم خودش تا گفتن کرونا شیوع پیدا کرده بلندشد رفت شیراز پیش مادرشوهرو پدرشوهر

دائم هم استوری میزاشت توروخدا در خانه بمانید و هزار زهرمار دیگه

بماند که پیاده روی و تفریحش به جای خودش بود هرچند حالا ما اینو میگیم با رعایت فاصله انجام شه اشکالی نداره

بعد از قرنطینه جاده ها اومد پیش خانوادش گفت دلم تنگ شده

ی هفته بعدم رفت شمال

دائم هم میگفت درخانه بمانیم

یا اون شکیلا و ارمبتی 

شمالشون به جا 

تولد و مهمونی هاشون به جا 

فقط میگن درخانه بمانیم 

حالم از این تظاهر بهم میخوره

بعد از این جریان من حتی دنبالشون هم نکردم دیگه

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
نمیدونم این آیلین شریفی رو می‌شناسید یا نه مامان مانلی  همین خانوم خودش تا گفتن کرونا شیوع پی ...

اره منم خیلیا رو دیدم مثلا دورهمی گرفتن بعدم استوری گذاشتن دورهمی به وقت کرونا کی بشه کرونا تموم بشه 

یکی نیست بهشون بگه بابا شما ک همه کارتون به جاست دیگه چرا از کرونا مینالی 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود