2777
2789
عنوان

وزن بچه ام خیلی کمه

209 بازدید | 23 پست

۳۵ هفته ۲۰۰۰ کیلو بود دکترم گفته وزنش کمه الان تا هفته ی دیگه که ۳۷ ام تموم میشه بهم فرصت داده

میخوام پودر لیدی میل بگیرم تا هفته ی دیگه بخورم

اگر تجربه شو دارین‌بگین چقد وزن اضافه کرده بچه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوهزارکیلو اخه 😐😐😐

عزیزم نگران نباش 

دنیا میاد توپول میشه😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مغزیجات و میوه عالیه من خواهر شوهر رویه یک هفته از دونیم بچه اش رسید سه و نیم 

البته عرق کاسنیم بخور بچه ات زردی نگیره

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

وزن بین ۲۵۰۰گرم تا ۳۵۰۰گرم نرمال عزبزم،شیر زیاد بخور ،و استرس نداشته باش،من نوزاد ۹۰۰گرمی دیدم که الان برای خودش مردی شده و خیلی هم تپل و باهوش ،،

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉

عزیزم هیچی نخور در ضمن وزن بچت اونقدری نیست که مشکلی پیش بیاد وزن دختر من تو سه هفته ۷۰۰ گرم رفت بالا  ۳۵ هفته  بودم دخترم ۲۶۰۰ بود ۳۷ هفته و نیم زایمان کردم شد ۳ ۳۰۰ بعصی بچه ها کلا ریزه ان غذاهای مقوی بخور هیچ نوع دارو یا قرص یا پودر هیچی استفاده نکن برنج زیاد نخور میوه و تنقلات خیلی بخور انشالا تا ۲۴۰۰ ۵۰۰ میرسه