2777
2789
عنوان

آپارتمان یا خونه

407 بازدید | 24 پست

به نظرتون آپارتمان ۸۰ متری تو بالا شهر بهتره یا خونه حیاط دار ۲۵۰ متر تو پایین شهر

تعداد رای : 56
نظرسنجی
آپارتمان ۸۰ متری تو بالا شهر
28
50%
خونه ۲۵۰ متری حیاط دار تو پایین شهر
28
50%
🤨

اگه اون پایین شهر ی محله خوب باشه اوکیه. لما اگه جاش بد و اهالیش خوب نباشن، اولی 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاً منم توی دوراهی موندم ولی بیشتر خونه بزرگ رو میخوام

، 

محیط زندگی خیلی مهمه  ، حیاط داشته باشی ولی همسایه فرهنگ نداشته باشه همیشه سرش تو حیاط شما باشه چه فایده داره 

،  محیط زندگی خیلی مهمه  ، حیاط داشته باشی ولی همسایه فرهنگ نداشته باشه همیشه سرش تو حیاط ...

شوهرم حرف شما رو میگه واسه بچه هامونم میگه خوب نیست ولی من میترسم تو خونه کوچیک نتونم بمونم

🤨
دقیقاً منم توی دوراهی موندم ولی بیشتر خونه بزرگ رو میخوام

من بودم یک لحظه هم تردید نمیکردم 250 متری رو انتخاب میکردم دوسته منم باباش محله ها رو نمیشناخت اشتباهی رفت بدترین جای شهرمون زمین خرید شروع کرد خونه ساختن ولی چون خودشون خانواده خوبی بودن هیچوقت مشکلی براشون پیش نیومد و شوهر های خوبی هم گیر دوستم و خواهرش افتاد. 

💙از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی💙
،  محیط زندگی خیلی مهمه  ، حیاط داشته باشی ولی همسایه فرهنگ نداشته باشه همیشه سرش تو حیاط ...

فرقی نمیکنه اپارتمانم همینه

💟برای اینکه جنگ های بزرگ رو ببری باید جنگ های کوچیک رو ببازی👊👊😃💪💪💪
شوهرم حرف شما رو میگه واسه بچه هامونم میگه خوب نیست ولی من میترسم تو خونه کوچیک نتونم بمونم

حرفش درسته عزیزم ، کسی از خونه بزرگ بدش نمیاد ، اما ۸۰ متر هم بد نیست ، خیالت راحته بچه هات تو محیط خوب بزرگ میشن 

من حیاط داره رو انتخاب میکنم

نهایتش تو پایین شهر در خونتو میبندی با کسی رفت و امد نمیکنی و پایین شهرم ک همه خلافکار و بد نیستن ادمای خوبم زیاده

تو اپارتمان خیلیا فرهنگ ندارن ادمو اذیت میکنن 

اونجوری خونه دربست در اختیارته

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!