2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم طبیعی باشه یااشاید کیست داری، چون منم کیست دارم تخمدان راستم خیلی درد میکنه بعضی وقتا، اگه خیلی درد داری و طولانیه به دکترت بگو یا سونو برو

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
بسلامتی مبارک باشه، من که گیر کرونا افتادم نمیدونم چیکار کنم تنبلی تخمدان یه طرف خرابی دندون یه طرف ...

مرسی عزبزم.من میخواستم شهریور تازه اقدام کنم.دندونم نصفه نیمه مونده کارش🤦‍♀️.واسه تنبلیت رازیانه بخور

نه گهگداری تیر میکشه.کیست ک داشتم🤦‍♀️

شاید همون کیستت باشه میخای برنامه گهواره نصب کن اونجا همه باردارن سوالتو بپرس شاید جوابت دادن

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
مرسی عزبزم.من میخواستم شهریور تازه اقدام کنم.دندونم نصفه نیمه مونده کارش🤦‍♀️.واسه تنبلیت رازیانه بخ ...

هرشب میخورم سیاهدونه هم میخورم دو ماه پیش دکتر بهم دارو و امپول داد که بعدش باید سونو میدادم ولی بخاطر خرابی دندونم دکتر دندانپزشکی نوبتمو به تاخیر انداخت الان دو ماهه گرفتارشم

اره خودمم حدس زدم‌.هفته جندم برم سونو برا تشکیل قلب

از اولین روز آخرین پری حساب کن هفته هشتم برو سونو بده حالا یکی دو روز با تاخیر باشه هم اشکالی نداره بعضی وقتا میبینی یکم دیرتر قلبش تشکیل میشه بعد هزینه الکی نداده باشی