2777
2789

اسم اون اپه چییی بوووودد؟؟من اون صفحه روبوک مارک کرده بودم ولی الان دیدم تاپیکه تعطیل شده😒

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ بود

لینک خودشو داده ک امتیاز بگیره

من رفتم

باید ب هزارتا برسی تا هزارتومن تازه بت بده

فیلترشکن میخاست

و در کل کلا برداری بود عزززیزم

خودش با ی کاربری دیگه هی میگف منم نصب کردم

نی نی یار اومد دوتاشو ترکوند و گف دونفر یکی بودن

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋
دروغ بود لینک خودشو داده ک امتیاز بگیره من رفتم باید ب هزارتا برسی تا هزارتومن تازه بت بده فی لتر ...

واقعا؟ از کجا میفهمه یکی هستن؟ 

اسمش راحله انگلیسی نوشته بود

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
واقعا؟ از کجا میفهمه یکی هستن؟  اسمش راحله انگلیسی نوشته بود

عا اسم راحله

ی بار شقایق

ی بار روشنک

هربار با ی چیزی میاد

اس ام اس واریز پونصدهزاری میزاره

وسوسه میکنه کاربرارو

ای پی رو چک میکنه عزیزم

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋
من یه موردی یادمه نمیدونم همونه که شمامیگی یانه. گفته بودصبح زودبرا‌ش120 تومن واریزکردن. مانامو درست ...

اره می گفت که پول واریزمی کنن اسکرینشم گذاشت ولی یادم نبس چقدرگفت الان میرم این اسموسرچ می کنم مرسی🌺

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️
عا اسم راحله ی بار شقایق ی بار روشنک هربار با ی چیزی میاد اس ام اس واریز پونصدهزاری میزاره وسوس ...

اره لعنتی بعدم میگفت دوستم گولم زده 😑اون گولش زده اینم بدون فکر به منافعش اومده لینک میده😑

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>