2777
2789
عنوان

برداشتتون از این ادم چیه؟🙄

236 بازدید | 34 پست

یکی که مجازی باش اشنا شدین، همو میبینین ولی خیلی کم عمدتا رابطتون همون مجازیه.

خیلی یهویی مثلا ممکنه یه ماه جوابتونو نده بی هیچ دلیلی. 

مثلا یبار بگی دوستت دارم اونم بگه منم همینطور و بعد تا یه ماه و نیم جوابتونو نده.

اینم بگم که این آدم خودمم😑

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

خودت به کی میگی دوست دارم؟ بلاک میکردم 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط برای پر کردن وقته این که خیلی تابلوئه

هیچ اهمیتی براش نداره و حسی هم نیست

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
فقط برای پر کردن وقته این که خیلی تابلوئه هیچ اهمیتی براش نداره و حسی هم نیست

بش فک کردم برام اهمیت داره ولی میترسم از جدی شدن رابطه

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

خب دوسش نداری که جوابشو نمیدی

تنها برداشتی که میشه ازت کرد 😐

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

چته دقیقا؟؟؟

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤