2777
2789

شکم پاره درست کردم ازدستور نت....بادمجونارو حسابی سرخ کردم و آخر سر پختم ولی همه بادمجون سفت بودن و به زور با چنگال تکه تکه میشدن....آبروم رفتش‌...ظاهرشون پخته بود ولی باطن نه...خواهش میکنم فوت و فنشو بگین

بادمجون رو مثل چیپس سیب زمینی باریک ببر با چاقو بعد نیم ساعت تو آب نمک،بعد بزار تو آبکش ابشون که رفت ...

شکم پاره میخواد درست کنه مثل چیپس ببرتش 😳

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گارنی یاریخ به به  باید با شعله ملایم سرخ میکردی که پخته هم میشد

به خدا ملایم بودا...هم درشم گذاشتم ک با بخار بپزه...روغنش چقدر باشه؟؟پژمرده پژمردشون کنم؟؟؟؟

به خدا ملایم بودا...هم درشم گذاشتم ک با بخار بپزه...روغنش چقدر باشه؟؟پژمرده پژمردشون کنم؟؟؟؟

اره من خوردم خیلی خیلی باید پژمرده باشه کلا چروک باشه راستی شکمشو اصلا پاره کرده بودی که روغن بره توش

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
اره من خوردم خیلی خیلی باید پژمرده باشه کلا چروک باشه راستی شکمشو اصلا پاره کرده بودی که روغن بره تو ...

آره پاره کرده بودم...روغنش خیلیی باید باشه؟؟به خدا دیگه اعصابم خورد شده...اون قسمت سر و پایینش که خام میمونه عصبیم میکنه...هی میگن کاری نکنین که پاره بشه و فلان...درشم بزارم که با بخار بپزه؟؟

آره پاره کرده بودم...روغنش خیلیی باید باشه؟؟به خدا دیگه اعصابم خورد شده...اون قسمت سر و پایینش که خا ...

اره درشم می بندی با بخار بپذه باید خیلی حوصله داشته باشی خیلی بعدم خیلی بزرگ نشه کوچک باشه زود بپذه یکمم تو دستت ماساژ بده نرم بشه از سختیش کم بشه  

اخه وقتی سرخ کردی و بعد توش رو پر کردی بازم باید یه کوچولو اب بریزی در ظرف رو بزاری بپذه ابه اونقدر نباشه که بالا بیادها زود زود اب بریز کم بریز که نزنه خراب کنه 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
اره درشم می بندی با بخار بپذه باید خیلی حوصله داشته باشی خیلی بعدم خیلی بزرگ نشه کوچک باشه زود بپذه ...

مرسی گلم...ایشالا که با روش شما عالی بشه مرسی