2777
2789

سلام..من امروز خونه مادرشوهرم بودم بعد یه النگوی جدید خریده بود تک پوش..

پدرشوهرم فوت شده و این حقوق شوهرشو میگیره و کلا احتیاجی به کمک ماندارن.امرار معاش میکنن با همین پول..یه برادر شوهر مجرد دارم که حقوق دست اونه و خرج خونه میکنه

امروز اونجا بودم بعدم گفتم مامان چه قشنگه و فلان بعد اینم یهویی پرید از دهنش پولایی که امید(شوهرم) داده جمع کردم هشت ملیون اینو خریدم 

بعدمنم هیچی نگفتم فقط انگار تمام بدنم یخ کرد یهو که اینهمه این به مادرش پول میداده حالم از عصر خرابه چیکارکنم😔

یعنی از شوهرمم یجوری متنفر شدم که اینهمه پول داده بهش تازه من ی موردشو فهمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردی داده؟ یا الان؟ 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
الان دیگه

ب تو میرسه یا برات کم میذاره شوهرت؟ 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

من به عنوان دختر همچین پدری میگم ما خیلی ناراحت شدیم چون اونا از نظر مالی هیچ مشکلی نداشتن بلکه با این کار بابام اونی که افتاد عقب ما بودیم،پدرم اینا هفت برادرن ولی اونی که نه تنها خودشو بلکه همه چیشو فدای اونا کرد بابام بود ،مادر بزرگمم اه و نفرین نبوده که پشتمون نگه 

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم