دخترم خیلی زود حرف زد ولی یه مدت رفت و آمدمون خیلی کم شد و حرف زدنش به تاخیر افتاد الان یکی دو هفتست که بهتر شده. شعر یه توپ دارم قلقلیه و یه شعر دیگه بلده رنگها رو همه رو میشناسه تا ۱۰ بلده بشماره و تا بیست هم جا به جا میگه. اکثر فعل ها رو بلده مثلا آمدم بریز بیار بردار ببر پاشو بخواب کشیدم درست شد تموم شد خوردم ترسیدم و چندتای دیگه. اکثر کلمه ها رو هم میگه و میشناسه جمله هم ۳ کلمه ای میگه مثلا مورچه نیش زد. ولی کامل نمیتونه حرف بزنه که مثلا بیاد با من صحبت کنه یا جایی مهمونی باشیم نمیتونه با بچه ها خوب حرف بزنه و چیزای نامفهوم میگه. میخواستم ببینم بچه های شما چطورن؟ آیا دخترم هنوز عقبه؟ و اینم بگم شعر و اعداد و رنگ ها و جمله های ۳ کلمه ای رو دو هفتس یاد گرفته
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دختر خواهر شوهرم الان ۲سال و ۲ماهشه بلد نیست یه دونه رنگ رو بگه، پس خداروشکر کن ک دخترت باهوشه، حافظه اش کنده ضعیفه بچه خواهرشوهرم، حالاشاید پیش بچه ها میخواد تند تند حرف بزنه اینجور میشه
من چی بگم که پسرم ۲۸ماهشه حرف نمیزنه کامل مامانومیگه مااااا بابا رو بااااا آبو آاااااهمه چیو فقط اولشو میگه دکترم بردم گف تا سه سالگی صبر کن .اما همه چیو میفهمه هرکاری بگیممیکنه
من چی بگم که پسرم ۲۸ماهشه حرف نمیزنه کامل مامانومیگه مااااا بابا رو بااااا آبو آاااااهمه چیو فقط اول ...
دختر منم اکثر این چیزا رو از دو هفته پیش یاد گرفته و پسزا هم معمولا دیرتر از دخترا به حرف میان. انشالله پسر شما هم یه دفعه ای به حرف میفته. تو فامیل ما الان دخترا تو این سن قشنگ حرف میزنن ولی پسرا دیرتز