2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه هاشون رو نزدیک سه سالگی از پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 66 پست
پسر من از 18ماهگی یاد گرفت الانم 23ماهشه کاملا بلده هم جیش هم پی پی  پسر منم بدخوابه خیلی کم م ...

خب پسر منم اینجوریه،،هشت ماهه یه شب تا صبح نخوابیدم پیوسته

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

منم مشکل تورو دارم پسرم دوسالو ۴ماهشه اصلا همکاری نمیکنه دسشوییمون حیاطه میبرمش حموم جیش کنه اما فرار میکنه جیغ میزنه لجبازی میکنه یه روز بازمیکنم دوسه بار که توشلوارش جیش میکنه دوباره پوشکش میکنم .اینم بگم پسرمن حرف نمیزنه کامل فقط دوحرفی میگه همه چیو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکترم گفت سنش 3 ساله باید اعصاب مثانه به بلوغ برسه  بیخودی خودت و بچرو اذیت نکن بزار شهریور

یعنی بهتر همکاری میکنن بنظرت یا لجبازتر میشن و نمیان ؟

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
پسر من مگه شب سردش بشه وگرنه خشکه شبها،میگن طبیعیه شبها جیش کنه ولی من روزها کلافه شدم از دستش،،،،حر ...

وقتی تو دسشویی جیش میکنه تشویق کنید دست بزنید براش ب باباش بگی مثلا آرمان امروز رفته دسشویی باباش بغلش کنه بوسش کنه تشویقش کنه...بچه من هاپو دوس داشت برچسب س بعدی هاپوها زدم تو دسشویی هردفعه میگفتمش ببین هاپو هم اومده جیش کنه آفرین ب هاپو اونم تشویق میشد

منم مشکل تورو دارم پسرم دوسالو ۴ماهشه اصلا همکاری نمیکنه دسشوییمون حیاطه میبرمش حموم جیش کنه اما فرا ...

منم دیگه کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم والا پسرم حرفمو میفهمه فقط دوست نداره شلوارشو دربیارم 

وقتی تو دسشویی جیش میکنه تشویق کنید دست بزنید براش ب باباش بگی مثلا آرمان امروز رفته دسشویی باباش بغ ...

همه اینارو امتحان کردیم متاسفانه نتیجه نداد براش

خب پسر منم اینجوریه،،هشت ماهه یه شب تا صبح نخوابیدم پیوسته

منم به خدا ،هیچ وقت کامل نخوابیدم هر یه ساعت نهاااایت دوساعت بیدار میشه،البته پسر من از پوشک خیلییییییی بدش میاد به خاطر همین خودش زود یاد گرفت

و اینکه من خیلی صبر و حوصله بخرج دادم با کلی تشویق و برچسب ۳بعدی تو دسشویی

چهل روزه باهاش راه اومدم نه دعوایی یه دادو بیدادی نه قهری جایزه تشویق همه چی ،،،بی فایده ست  

منم دیگه کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم والا پسرم حرفمو میفهمه فقط دوست نداره شلوارشو دربیارم 

من دیگه روانی شدم بخدا مادرشوهرم اینا هی میگن از پوشک بگیر بسشه تاکی میخوای ببندی منم میام پوشکشو بازمیکنم اما دریغ از یه همکاری کوچیک من دیگه گفتم از وسطای تابستون شروع میکنم شاید همکاری کنه.پسرتون کامل حرف میرنه ؟

من دیگه روانی شدم بخدا مادرشوهرم اینا هی میگن از پوشک بگیر بسشه تاکی میخوای ببندی منم میام پوشکشو با ...

بزار دوبار خونشون باز باشه دیگه نمیگن،،،اره حرف میزنه،شلپارشو با ترفند دربیارم میره دسشویی ولی شلوار پاش باشه دوست داره جیش کنه تو شلوارش

بزار دوبار خونشون باز باشه دیگه نمیگن،،،اره حرف میزنه،شلپارشو با ترفند دربیارم میره دسشویی ولی شلوار ...

پسرمن  جیش میکنه توشلوار هیچ عکس العملی نشون نمیده یدفه میبینم خیسه.شبا تاصب جیش میکنه جوریکه ازپوشکش درمیاد به لباساشو لحاف تشکش

من میگم حالا ک شروع کردی دیگه ول نکن مطمعن باش بزودی نتیجه میگیری .اگر خونتم نجس شده که عیب نداره اد ...

خودمم دو دلم ،حالا این پوشکو خ.دش اورد گفت پوشکم کن بخوابم 

یعنی بهتر همکاری میکنن بنظرت یا لجبازتر میشن و نمیان ؟

نه من شاید 4 بار تلاش کردم همکاری نکرد بستم باز به دکتر گفتم گفت اصلا چرا کردی سنش سه ساله بچه باید مغزش تکامل پیدا کنه عصب مثانش کامل بشه تا بتونه یکی دو ساعت خودشو نگه داره بیاد بگه منم یک چشم گفتم پوشک کردم دو سالو 10 ماه داشت باز کردم گفتم رو توالتت جیش کنی کادو میخرم ببین دقیقا روز اول جیششو گفت کادوشو گرفت فرداشم پیپیشو خودش بدون اینکه به من بگه کرد بعد صدام زد به همین راحتی و تمام برای اونم یک کادو گرفت اسباب بازی کوچیک

بعدم گفتم اگه تو شلوارت دسشویی کنی میرم کادوهاتو پس میدم قشنگ گوش کرد اصلا لج باز نمیشن اتفاقا تو یک روز تموم شد تا 3 روزم یک ساعت یک بار بردم و تمام دیگه خودش میرفت

فقط برای دسشویی بزرگش هر بار که انجام داد تو پوشک پوشکو نشونش بده بگو این فلان کارته ببین بو بد میده ببین چه شکلیه باهاش شوخی کن بخندین چون خیلییییی از بچه هارو دیدم راحت جیشو میگن از دسشویی بزرگشون میترسن و تا 4 یا 5 سال میگن مامان پوشک کن میخوام انجام بدم یا یبوست مزمن میگیرن از حالا باهاش آشناش کن که بعدها مثل دختر من سریع بگه و نترسه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
نه پسر من عاشق شیر بود دیکه ببین چی بوده که قطعش کردم روانشو بهم ریخته

آخی طفلی

بعضیا خیلی وابسته به شیر مادرن

پسر منم هی میاد یقمو میکشه دستشو میذاره تو لباسم همش به گردنم آویزونه

خدا کنه راحت بتونم شیرو ازش بگیرم