2777
2789

سلاام دوستان بعداز مدتهااااااا دوباره باز اومدم خوشحالم که درکنارتون هستم یه مطلبیو در موردش میخواستم باهاتون مشورت کنم دورهمیم خیلی میتونیم همدیگرو کمک کنیم ببینید دوستان شمایی که شاغل هستید خوشحال هستید که باوجودداشتن همسر ولی باز شاغل هستید ؟؟؟منظورم اینه که شاغل بودنتون مردتون رو پررو نکرده طوری نکرده که دیگه حمایت مردتون رو از دست داده باشید ومجبوری باید شاغل باشید بنظرتون رسیده که ایکاش شرایطی پیش میومد که شوهرتون خرجیتونو میداد خودتون هم فقططط خانه دار بودید خانومهایی که ارزوی شاغل بودن رو دارند لطفاا جواب ندن فقطط کساییکه درحال حاظر هم متاهلند هم شاغل لطفاا بیاید نظراتتون رو بدونم خیلی ممنونم روی ماهتون رو میبوسم عزیزان

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  

این چ تاپیکی بود ک زدی؟ الان باز دوا میشه😐

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری من کار میکنه،حقوقش ۴تومنه،شوهرش ۳۰۰تومن از حقوقش و به خود جاریم میده بقیه رو هم بر میداره برا خودش،پولدار حسابی هم هستن یعنی احتیاجی به حقوق همسرش نداره،یجورایی داره بیگاری از طفلی میکشه،من بودم با این شرایط کار نمیکردم هرگز

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

من دختر خاله مامانم معلمه همیشه از این شاکیه ک شوهرش نسبت بهش احساس مسئولیت نداره مامان دوستمم بعد از گذشت 15 16 سال کار کردن اونم همین حسو داره ک همسرش نسبت بهش مسعولیت پذیر نیس. 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

من قبلا کار میکردم.شوهرم همه حقوقشو میریخت تو حسابم.من مدیریت میکردم

ولی کلا با کار کردن زن مخالف شدم

احساس میکنم واسه کار کردن ساخته نشیدیم

با بیرون بودن و تو اجتماع بودن زن مشکلی ندارم

ولی با کار کردن زن مشکل پیدا کردم

۶سال کار کردم

خداروشکر الان ک کار نمیکنم راضی ترم

کارمم خوب و باکلاس بود

و خدایی که در این نزدیکی است