2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی دماغت یه ذره قوز داره میخوای عروسکی بشه؟ آره عمل کن    

عروسكي اونطوري نه 

ي كم قوس داشته باشع خيلي دوس دارم 🙁ولي خيلي ميترسم خراب شه اونموقع گل بگيرم سرم🙁😂

عروسكي اونطوري نه  ي كم قوس داشته باشع خيلي دوس دارم 🙁ولي خيلي ميترسم خراب شه اونموقع گل بگير ...

نه برو پیش دکتر خوب

قشنگ بشین تو مطب همه مراجعاشو که عمل کردن ببین اگه راضی بودی عمل کن

به حرف و تعریف کسی م از دکتر گوش نده

قبل از بیهوشی هم دو سه دفعه بهش یاداوری کن مریض زیاد دارن قاطی میکنن

خوب میشی

با اینکه عکس کامل نیست ولی یه ذره فرم فک و دهنت معلومه عمل کنی شیک میشه صورتت

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
نه برو پیش دکتر خوب قشنگ بشین تو مطب همه مراجعاشو که عمل کردن ببین اگه راضی بودی عمل کن به حرف و ت ...

خودتون عمل كردين؟

اره ب نظرم اونا ك بينيشون جراحي كردن فيسشون شيك تر ميشه

خودتون عمل كردين؟ اره ب نظرم اونا ك بينيشون جراحي كردن فيسشون شيك تر ميشه

من یه کوچولو مرض داشتم  

دماغم کوچیک بود یه بار ضربه خورد یه کوچولو قوز موند روش یه سال نشده رفتم عمل کردم 

یعنی اونموقع یه کم افسرده بودم حوصله اینکه تو آینه هی حرص قوز دماغمم بخورم نداشتم  

ولی در کمال تعجب بعد از عمل هم خیلی تغییر کردم هم خیلی حال کردم  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
من یه کوچولو مرض داشتم     دماغم کوچیک بود یه بار ضربه خورد یه کوچولو قوز موند روش یه سال ...

واااي اررره خيليي عوض ميشه ادم خيلييي 

اگه دوست داشتين اسم دكترتونو بگين