2777
2789

دوستان سلام، من پنج شنبه دوباره تست دادم بتام شد ۱۳۴، امروز صبح که روز 35 سیکلمه با چنان تهوع  دردی از خواب بیدار شدم که خودمو به زور تا دسشویی رسوندم، دیگه حالم هی بدتر شد تا جایی که بدنم تب و لرز کرد و‌ از شدت درد چشام سیاهی رفت که داشتم از حال میرفتم که خواهرم به زور منو هشیار کرد، دیگه ب زور منو آورد دم بخاری یکم گرما بهم خورد حالم بهتر شد و کم کم دردم رفت، لکه بینی و خونریزی هم ندارم، تو رو خدا اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید؟ دو ساعت دیگه باید برم سونوگرافی خیلیییییی حالم بده

اگه بتات دو برابر شده تو ۴۸ساعت، مشکلی نیست. سونو هم الان چیزی نشون نمیده. فقط شاید سونو واژینال نشون بده

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بتات دو برابر شده تو ۴۸ساعت، مشکلی نیست. سونو هم الان چیزی نشون نمیده. فقط شاید سونو واژینال نشو ...

بتام در عرض ۹۶ ساعت از ۱۸ رسید به ۱۳۴، دکتر برام سونوی واژینال نوشته، تو رو خدا دعا کن برام

بتام در عرض ۹۶ ساعت از ۱۸ رسید به ۱۳۴، دکتر برام سونوی واژینال نوشته، تو رو خدا دعا کن برام

خب خوبه دیگه عزیزم. خارج رحمی نیست خیالت راحت،

تو خارج رحمی بتا اصلا نرمال افزایش پیدا نمیکنه. فقط سونو جایی برو که خوب بلد باشن انجام بدن به بچه آسیبی نرسه

نمیدونم خیلی ترسوندن منو

منم دقیقااااا همین بلا سرم اومد، دکتره نفهم سریع سونوم کرد گفت هیچی تو رحمت معلوم نیست😐 شاید خارج رحمی باشه. دوباره تیتر بتا برام نوشت انجام دادم خداروشکر بالا رفته بود خوب. دیگه تا الان سونو ندادم احتمالا آخر هفته میرم. الهی خیر نبینن همچین دکترایی تو خیابون داشتم زار میزدم فقط اون روز😖😖😭

درد داشتی شما؟

عزیزم چی شد رفتی سونو منم همش میترسم خارج رحمی باشم هرچن بتام خوب پیش میرفت فردا میرم سونو خ نگرانم😣

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین