2777
2789
عزیزم بچه اولت هس؟چطوری دکتر راضی شد سزارین کنه؟

سزارین از ابتدای امسال اختیاری شده خیالت راحت 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟خداکنه اینجوری باشه من از طبیعی خیلی میترسم 

آره بابا چند روز پیش یه نفر تاپیک زد ک،، وزیر بهداشت انگار ب پز‌شکای زنان دستور داده ک اجباری نباشه.. اختیاریه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

آهااا بسلامتی عزیزم انشالله زایمان خوبی داشته باشی پیشاپیش قدم نورسیده مبارک 

ممنون اخه نمیدونم واسه وقت بیمارستان کی اقدام کنم یه هفته مونده به عمل به نظرت خوبه بدم وقت بگیرم

خب خداروشکر 

چند هفته ای؟ 

ممنون اخه نمیدونم واسه وقت بیمارستان کی اقدام کنم یه هفته مونده به عمل به نظرت خوبه بدم وقت بگیرم

آره عزیزم فک کنم همون یه هفته خوبه ولی زنگ بیمارستانی که میخای عمل کنی بزن از خودشون بپرس 

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
آره بابا چند روز پیش یه نفر تاپیک زد ک،، وزیر بهداشت انگار ب پز‌شکای زنان دستور داده ک اجباری نباشه. ...

خوبه بابا چیه طبیعی  هزاردرد میگیری با این ماماها ودانشجوها که هردم انگولک میکنن اخرم انقد باید جیغ بکشی تا پاره بشی

خوبه بابا چیه طبیعی  هزاردرد میگیری با این ماماها ودانشجوها که هردم انگولک میکنن اخرم انقد باید ...

راستی عزیزم جنسیت نی نی رو تو سونو ان تی بهت گفتن؟به من احتمالی گفت بنظرتون قابل اعتماده؟

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
راستی عزیزم جنسیت نی نی رو تو سونو ان تی بهت گفتن؟به من احتمالی گفت بنظرتون قابل اعتماده؟

ن انو مالی ولی ۱۶هفتا گف دختره انومالی پسر رو ۶۰ درصد درست میگه دختر رو نه زیاد