2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگی

122 بازدید | 8 پست

شوهرمو مامانم دعواشون شده. شوهرم به مادرم بی احترامی کرده مامانمم دیگه کوتاه نمیاد و کلا نمیاد بره واسه همیشه. خودم تنهایی میرم ولی یه شهر دیگن چندرور منو با دعوا و ناله نگه می‌داره نمیذاره برگردم خونم میگه شوهر عوضیت واست تعیین میکنه برگردی خونت حتما. آخه اینجوری زندگیم خیلی به چالش خورده به خاطر کوتاه نیومدن مامانم. البته مامانم از خداشه طلاق بگیرم  میگه دعام جدایی تو از اون شوهرته که مایه آزار ماست و دوماد بدیه. 

بیچاره مامانا 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نمیدونم دلم برا کدومتون بسوزه

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره مامانا 

عکست خیلی خوشگل بود

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

فهمید شوهرم قرص افسردگی میخوره دیگه هر کاری میکنه میوه این روانی تيمارستانی بوده از ما پنهان کردن. البته شوهرمم یه اخلاقایی داره. ولی مامانم  میدونه با من بد نیست با اونا مشکل داره. میگه چون مایه آزار ماست طلاق باید بگیری

عکست خیلی خوشگل بود

مرسی گلم لطف داری 😘😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
شوهرت کار بدی کرده به مامانت بی احترامی کرده،،،اگه تو هم به مامان و خونواده ی اون بی احترامی کنی،ایش ...

دلیل میاره میگه دخالت میکنه تو زندگیم یهو منفجر‌شدم سرش داد زدم.