2777
2789
عنوان

ازش جدا شدم

211 بازدید | 16 پست

سلام خانم‌ها من بایک آقایی آشنا شدم قصدمون ازدواج بود  نامزد کردیم بهش شک کرده بودم چون یه خانمی تو اینستا براش کامنت های عاشقانه میزاشت،به نامزدم گفتم  گفت دخترخالمه ۶سال شوهر داره  درحالیکه دوسال پیش کامنت عاشقانه گذاشته بود بهش گفتم انفالوش کن ،انفالوش کرد 

تا اینکه دوباره دوهفته پیش همش فالو میکرد من ناراحت میشدم دوباره انفالو میکرد آخر بهم گفت اگه شک داری برو  از زندگیم بعد هی میگفت  چرا شک داری ۷تیر انفالو میکنم میگفت :دخترخالم  مریضه ،خالم زنگ زده  میگفت چرا دخترمو انفالو کردی این حرف‌ها...😏

خلاصه امدم اینجا نظرخواهی کردم خیلی ها گفتن رابطه داره که به انفالو نکردنش پافشاری داره 

من هم دیگه  خالم بد شد دیدم نمیتونم با استرس و اضطراب کنار بیام بهم زدم خیلی داغونم😔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ک بهم زدی دیگه بهش فک نکن..درسته سخته..درکت میکنم..ولی ب این فک کن اگه میموندی و این استرس و شک همیشه همراه زندگیت بود چی؟

مطمئن باش هیچ وقت این حس شک از بین نمیرفت و تورو حساس تر میکرد...الانم ورزش کن برو باشگاه خودتوسرگرم کن تا کمتر بش فک کنی

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
من ابن روابط رو درک نمیکنم حتی اگر یه سری بیان بگن واااااااا دخترخالشه دیگه!

مطمعن باش اونا که اینجوری میگن خودشون هم با همه راحت و اوکین براشونم فرقی نداره زن داره یا نه هیچی مهم نیس.. آدمای جلف و سبک

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
مطمعن باش اونا که اینجوری میگن خودشون هم با همه راحت و اوکین براشونم فرقی نداره زن داره یا نه هیچی م ...

من میگم این روابط حدی داره...حرف عاشقانه و گروه مختلط بدن همسر و این جیزا مال مجردی بود و تمام.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
من میگم این روابط حدی داره...حرف عاشقانه و گروه مختلط بدن همسر و این جیزا مال مجردی بود و تمام.

من درک نمیکنم اگه رابطه ندارن چرا به قیمت جدایی‌مون حاضر شد انفالوش نکنه😔

خب اون انتخابش رو کرده و البته قطعا درکی از رابطه زناشویی نداشته

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

اینا ی پازله دیگه اگه کنار هم بچینیشون جواب رو میگیری...

مگه میشه رابطه نداشته باشن هیچ حسی بینشون نباشه ولی حاضر ب جدایی شه؟

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
اینا ی پازله دیگه اگه کنار هم بچینیشون جواب رو میگیری... مگه میشه رابطه نداشته باشن هیچ حسی بینشون ...

رابطه دارن حسم اشتباه نمیگه، باعقل  جور در نمیاد،