2777
2789
عنوان

اونایی ک کرونا گرفتن بیان

467 بازدید | 16 پست

بدنم بشدت درد میکنه سرم داره میترکه سر گیجه...حس بویاسی‌و چشایی تصلا ندارم پریروز حالم بهتر بود این ازمایش و تو بیمارستان برام نوشت دکتر گفت چیزی نیس....الان خیلی بدتر شدم باید برم بیمارستان یا مطب؟؟؟اخه با این حالم نمیتونم تو نوبت مطب بشینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ک چیزی نیست گلم 

شوهر منم چن روزه سرفه میکنه تنگی نفس خفیف داره و آبریزش بینی ،میگه میترسم کرونا باشه البته قبلنا هم اینجوری میشد آلرژی داشت الان میگه حتما کروناست ب ظاهر حالش خوبه فقط این علائم رو داره

ب نظرتون کروناست؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

دقیققااا منم تا چند روز پیش مثل تو بودم ولی الان خیلی بهترم

خدایا میدونی بهش وابسته م پس مراقبش باش⁦♥️‌‌   با افتخار لرم😍 نینی مامانی توی راهه🤩ان‌شاءالله همه به حاجتشون برسن یه صلوات بفرستیم🌹

الان چه علایمی داری ؟ من قبل عید کرونا گرفتم خوب شدم دعواش قرص جوشانه ویتامین سی و آب زیاد که من آب داغ درست میکردم توش زرچوبه میریختم میخوردم چون زرچوبه مقاومت بدن رو بالا میبره یه دکتری گفته بود بخورین بعد داروی امام موسی کاظم تو سایت بچه ها گفتن بخر منم خریدم بلاخره خوب شدم کارم به نفس تنگی نکشید تا سرفه خشک فقط ، گفتن اگه کار به نفس تنگی کشید بیاید بیمارستانو دکتر وگرنه بعضیا تا مرحله سرفه خشک میرن و خوب میشن

عزیز نترس.  این فصل همه یه نموره سرما خوردگی دارن.  هرچی هست دمنوش داغ زیاد بخور تا بیماری بتونه از بدنت خارج بشه. حالا هرچی باشه.   هی دنبال کرونا نباش استرس آدم رو بدتر میکنه و مشکل رو حادتر. سیب زیاد بخور.  عسلم عالیه.  جاتو گرم کن.  البته اگه تب نداری. بیمارستان که نمیتونی به خودت برسی. خونه به خودت برس.  تا هرچی هست رد بشه.

چیکار کردی؟دکتر رفتی؟

آره رفتم آزمایش هم دادم به سرم هم زدم گفت چیزی نیست ولی خیلی بدن درد داشتم سرمم داشت میترکید شبش آویشن جوشوندم خوردم روز بعدش حالم بهتر شد 

خدایا میدونی بهش وابسته م پس مراقبش باش⁦♥️‌‌   با افتخار لرم😍 نینی مامانی توی راهه🤩ان‌شاءالله همه به حاجتشون برسن یه صلوات بفرستیم🌹
بدنم خیلی درد میکنه سرگیجه سردرد بو و مزه نمیفهمم 

کرونا گفتن عده هستن حس بویایی و جشایشونو از دست میدن در این حد چیزی نیست بخوای بری دکتر بنظرم استرسم داری حال خودتو بدتر کردی دوست داری برو مطب دکتر بهت دارو بده خیال خودتو راحت کن ولی دواش ویتامین سی قرص جوشانه با آب زیاد اینو یکی دیگم گرفته بود بهم گفت.سمت بیمارستان نرو همون سی چهل زنگ بزنی بهتره.خودتو ویتامین بگیر خوب میشی منم اویل امده بود خوب نمیدونستم چیه کلی اخبار منفی شنیده بودم خیال میکردم چیه همه آدما باید یه بار رو بگیرن مثل سرماخوردگیه برای اکثریت نترس بابا چیزی نیست استرس بدترش میکنه چون استرس مقاومت بدن رو میاره پایین