من این ماه کلی منتظر بودم چون دقیقا روز ۱۳ سیکل که تیر کشیدن تخمدان رو داشتم رابطه داشتم و حدود یه هفته بعد هم دل دردها و گرفتگی های مبهم در ناحیه شکم که علامت لانه گزینیه بطوریکه شب بیدارم میکرد و حتی دو روز پد استفاده کردم روی سینه عروق برجسته آبی و غدد مونتگومری (روی هر سینه حداقل سه تا)مشهود شد و اما دقیقا سر تاریخ پریود دچار گرفتگی شدم و بعد هم دفع مقدار اندکی خون برنگ قهوه ای در ادار که نشون میده بازم پریود شدم و از فردا روان خواهد شد و این یعنی علائم چیزی در حد کشک میباشد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شایدم لک لانه گزینیه ولی من اینو مطمئنم اصلا نباید منتظر باشی من چهارماه انواع و اقسام علائمو داشتم ولی باز پریود شدم آخرین اقدامم رو یادمه رفتم مسافرت ۷روز دوباره بعد سه روز یه سفر کاری ۱۰ روزه یه جای دیگه انقدر سرم شلوغ شد نفهمیدم چطور از موعدم گذشته و بی بی چک و بارداری امیدوارم خدا زیاد منتظرت نذاره و زوده زود مادربشی
تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
خیلی حساسی و دقت کردی روش این خودش استرس میاره من خودم شده چندین بار ب خاطر استرس پریود ششدم لطفا اقدام بکن دیگه ب بقیش فکر نکن بنظرم مشکلت همین حساسیته
خوب عزیزم این همه کنجکاوی تو بدنت برای دیدن علائم چرا؟شما باید کاملا بی خیال باشی.معلومه که علائم چر ...
والله بچه بدنیا بیاد باید اول بگیری یه فصل مشتی بزنیش که چندین و چند سال مضحکه ت کرده تا بیاد و بعدم به روش خودش گند بزنه به بقیه ی زندگیت.ما ادمها واقعا عجیبیم😂
خیلی حساسی و دقت کردی روش این خودش استرس میاره من خودم شده چندین بار ب خاطر استرس پریود ششدم لطفا اق ...
نمیدونم چرا این ماه اینطوری بودم از لحاظ روحی حس میکردم باردار میشم اصلا حالتی عجیب غریب واسه همین کنجکاویم گرفته بود ولی صبر خدا خییییلی زیادتر از این حرفاس خواهر..
ان شاء اله زودتر باردارشی ...ما اوایل تا ۵ سال که همسرم بچه نمیخواست بعدش تازه پیگیر شدیم و فهمیدیم مشکل داره و تخمک گیری و آی وی اف و اینا که پوستم سه بار توی موسسه رویان کنده شد و هیچی به هیچی حدودا ۶ ماه پیش یه دکتر واسه همسرم تشخیص واریکوسل داد و عمل کرد