2777
2789

من این ماه کلی منتظر بودم چون دقیقا روز ۱۳ سیکل که تیر کشیدن تخمدان رو داشتم رابطه داشتم و حدود یه هفته بعد هم دل دردها و گرفتگی های مبهم در ناحیه شکم که علامت لانه گزینیه بطوریکه شب بیدارم میکرد و حتی دو روز پد استفاده کردم روی سینه عروق برجسته آبی و غدد مونتگومری (روی هر سینه حداقل سه تا)مشهود شد و اما دقیقا سر تاریخ پریود دچار گرفتگی شدم و بعد هم دفع مقدار اندکی خون برنگ قهوه ای در ادار که نشون میده بازم پریود شدم و از فردا روان خواهد شد و این یعنی علائم چیزی در حد کشک میباشد.

خوب میکنی منم ۳ ساله منتظرم با یه عالمه علائم تو هر ماه نا امیدم

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

من حتی به تاخیر هم اعتماد ندارم 

به بیبی چک هم اعتماد ندارم چون مثبت شد اونم ۴تا ولی آزمایش خون منفی بود

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووووو

عجب دقتی بابا

مونتگومری😨 خیلی بابا دقیق شدی 

بیچاره بدنت میترسه خوب

ریلکس کن عزیزم خودتو 

قول میدم دو ماه بیخیال باشی اصلا اصلا منتظر نباشه باردار میشی

برا بارداری باید ریلکس بود اینطوری که موتور میسوزونی

شایدم لک لانه گزینیه ولی من اینو مطمئنم اصلا نباید منتظر باشی من چهارماه انواع و اقسام علائمو داشتم ولی باز پریود شدم آخرین اقدامم رو یادمه رفتم مسافرت ۷روز دوباره بعد سه روز یه سفر کاری ۱۰ روزه یه جای دیگه انقدر سرم شلوغ شد نفهمیدم چطور از موعدم گذشته و بی بی چک و بارداری امیدوارم خدا زیاد منتظرت نذاره و زوده زود مادربشی

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
خوب میکنی منم ۳ ساله منتظرم با یه عالمه علائم تو هر ماه نا امیدم

من ۱۲ ساله ازدواج کردم و با ای وی اف هم نشد الان چند ماهه که همسرم عمل واریکوسل انجام داده و منتظرم وگرنه قبلش دیگه زده بودم به بیخیالی مطلق

خوب عزیزم این همه کنجکاوی تو بدنت برای دیدن علائم چرا؟شما باید کاملا بی خیال باشی.معلومه که علائم چرته

شما باردار شید از هفته ۷-۸ علائم میاد سراغتون

این علائمی که تو نت نوشته رو همه ما خانمها ممکنه به هزار و یک دلیل داشته باشیم

خوب عزیزم این همه کنجکاوی تو بدنت برای دیدن علائم چرا؟شما باید کاملا بی خیال باشی.معلومه که علائم چر ...

والله بچه بدنیا بیاد باید اول بگیری یه فصل مشتی بزنیش که چندین و چند سال مضحکه ت کرده تا بیاد و بعدم به روش خودش گند بزنه به بقیه ی زندگیت.ما ادمها واقعا عجیبیم😂

خیلی حساسی و دقت کردی روش این خودش استرس میاره من خودم شده چندین بار ب خاطر استرس پریود ششدم لطفا اق ...

نمیدونم چرا این ماه اینطوری بودم از لحاظ روحی حس میکردم باردار میشم اصلا حالتی عجیب غریب واسه همین کنجکاویم گرفته بود ولی صبر خدا خییییلی زیادتر از این حرفاس خواهر..

نمیدونم چرا این ماه اینطوری بودم از لحاظ روحی حس میکردم باردار میشم اصلا حالتی عجیب غریب واسه همین ک ...

اره خب ولی بازم سعی خودتو بکن هرکسی سرنوشتی داره دیگ یکی اسون بدس میاره یکی مثه شماسخت 

من ۱۰ ساله ۱۰ سال یه عمریه😔😔😔😔😔

ان شاء اله زودتر باردارشی ...ما اوایل تا ۵ سال که همسرم بچه نمیخواست بعدش تازه پیگیر شدیم و فهمیدیم مشکل داره و تخمک گیری و آی وی اف و اینا که پوستم سه بار توی موسسه رویان کنده شد و هیچی به هیچی حدودا ۶ ماه پیش یه دکتر واسه همسرم تشخیص واریکوسل داد و عمل کرد 

اره خب ولی بازم سعی خودتو بکن هرکسی سرنوشتی داره دیگ یکی اسون بدس میاره یکی مثه شماسخت 

من عاااشق بچه هام ولی با تقدیر کنار اومده بودم..این عمل واریکوسل همسرم انگار دوباره یه امید مرده ای رو دوباره توی دلم زنده کرد