2777
2789
عنوان

لطفا اگه میشناسید معرفی کنید

218 بازدید | 16 پست

سلام خوشگلا❤ بعد از  نصفه شبتون بخیر

کسی استاد زبان آلمانی خوب میشناسه بهم معرفی کنه؟

زبان انگلیسیم رو هم چنتا استاد عوض کردم تا اونی که میخواستم رو پیدا کردم و آیلتس گرفتم. 

الان دوتا استاد آلمانی رو باهاشون کلاس گرفتم ولی راضی نبودم

لطفا اگر میشناسید راهنماییم کنید ❤❤

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
من مجازی می شناسم میخوای؟

آره عزیزم اگر خوب باشه مشکلی ندارم

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیش مجموعه شون انگلیسی و کره ای میخونم و عالین و معلم های حرفه ای رو میگیرن تا چند درس هم رایگان داده میشه میتونی امتحان کنی اصلا میتونی مجازی بخونی یا نه

@germanlearn97

تو تلگرام

من پیش مجموعه شون انگلیسی و کره ای میخونم و عالین و معلم های حرفه ای رو میگیرن تا چند درس هم رایگان ...

ممنونم عزیزم ❤

سلام دوست عزیز،میشه لطفا راجع به مراحل آیلتس گرفتنتون کمی توضیح بدین؟از کجا شروع کردین؟ چند وقت طول ...

سلام عزیزم

من از پایه شروع کردم و حدود یک سال زمان برد

دو ترم موسسه رفتم که وقتم هدر رفت

بعد از اون خصوصی

استاد بیش از اندازه مهمه که چطور با شما کار کنه چون اگر درست آموزش نبینید یک مدت زمان طولانی آب توی هاون میکوبید

سلام عزیزم من از پایه شروع کردم و حدود یک سال زمان برد دو ترم موسسه رفتم که وقتم هدر رفت بعد از ا ...

سلام عزیزم

ممکنه موسسه ای که رفتی رو بهم معرفی کنی

و همینطور استادای خصوصی رو که گرفتی

ممنون میشم جوابمو بدی

سلام عزیزم ممکنه موسسه ای که رفتی رو بهم معرفی کنی و همینطور استادای خصوصی رو که گرفتی ممنون میشم ...

سلام عزیزم

من جهاددانشگاهی رفتم و بعد از اون با استادم خصوصی کلاس گرفتم که سریع تر پیش برم

خانم داوودی 

متشکرم عزیزم شماره تلفنشون هم ممکنه لطف کنید

۰۹۰۱۱۴۵۰۳۴۷ 

خواهش میکنم عزیزم

مررررسی مهربون جانم بووووس

فدات عزیزم موفق باشی ❤❤