2777
2789
عنوان

وای چقد از مادرشوهر بد میگن من انقد دوسش ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 71 پست
توف توووسرشون💦😒دقیقاااا هرچی احساس راحتی کنی ارزششتواوردی پایین چون دقیقاسواستفاده میکنن اینوووی ...

همه اینارو خوندم تو کانال خانوم قری الان اماده ب خدمتم فقط شوهررر

🤣🤣🤣اصن نمیتونم فک کنم زن بدی باشه

اميدوارم ازم خوبي باشه من خودمم خواهر شوهرم خداي مخمد شاهد از صميم قلب عاشق زن برادرمم واقعا بهش افتخار ميكنم از مصاحبت باهاش لذت مي برم هميشه پشت سرشم به برادرم ميگم اگر يه كارو تو زندگيت درست انجام داده باشي همين زن گرفتنت بود 🥰 واقعا تو خانوادم زن برادم محبوبه يه بردارم بشتر ندارم يعني وقتي ميفد خونمون بابام صد بار ميگه اصلا عروس جان مياي خونم روشن ميشه 😍كلي بهش احترام ميزارن از لخاظ كلامي از لحاظ مالي بهترين چيزارى براش ميخرن مام كيف ميكنيم اونم خيلي با ما راحته حتي مشكلات خانواده خودشم به ما ميگه انقدر كه با هم خوبيم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینارو خوندم تو کانال خانوم قری الان اماده ب خدمتم فقط شوهررر

خانواده که مهم اگه درست بودن بدون بچشونم درست باراورون

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
زن برادرت

دختر مهربونو خون گرمي اصلا خاله زنگ نيست اصلا شاغله دختر شيكي كلا اهل جدل نيست مام در مقابل اصلا اهل حرف دراوردنو سوژه نيستيم ... نه ميگيم چي ميخري گرونه يا ارزونه كجا رفتيد چرا به ما تعارف نزديد يا بيشتر مواقع برادرم خونه مادر زنشه و كلا حواسش خيلي از هر لحاظ به اونا هست مادرم تازه تشويقم ميكنه برادرمو همش بهش ميگه انقدر ميري اونجا همش دست خالي نرو يا نري زحمت بندازي گردنشون حداقل تو كارا كمك كن ... يا ما خانواده مذهبي هستييم من نه ها مادرمو خواهرام زن برادم كلا غير مدهبي فقط طرف فاميلاي ما امدني روسري ميندازه سرش نه كه با حجابا فقط سرشه ولي كسي هيچ ايرادي نميگيره چون بوليز شلواره ...يا كلا بيرون در قيد حجاب نيست اون يه كم مراعات خانوادمو ميكنه روسري مي پوشه ولي خانوادمم اصلا گيري يا حرفي از حجابش نميزنن ... يا هزار موضوع ديگه كه هر كس ديگه بود پيرهن عثمون ميكرد ولي كلا هم اون دختر مهربوني هم ما ادماي رله اي هستيم شكر خدا روابطمون عاليه ...