2777
2789

وااای سینا آوردشون بالا میگفتن نه ما فقط برا فان این آهنگ و خوندیم و به خاطر مردم تو قرنطینه داشتن از حرص میترکیدنا 😂😂😂😂😂

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از این سلبریتی ها کارش تست غذاست taste رو tist تلفظ میکنه . تازه از همین راه ماهی چند می ...

فقد پوللللل

همین...

حالا یه عده آدم با استعداد هستن بین خانواده های فقیر ک هیشکی براشون کاری نمیکنه

وااای سینا آوردشون بالا میگفتن نه ما فقط برا فان این آهنگ و خوندیم و به خاطر مردم تو قرنطینه داشتن ا ...

وااااای خودا خعلی بد ضایع شدن😂😕

حالا فکردن خ استقبال میشه همه به به و چه چه میکنن😆

ولی مسخره عالم شدن ب تاریخ پیوستن

نه عزیزم 😂❤ برا لهجه ی فوق فارسیش

من وقتی گوشش کردم واقعا هیچی برام غیر طبیعی نبود خب طرف نیتیو کشورهای انگلیسی زبان که نیست ازش انتظار داشته باشیم مثل اونا بخونه 

.Sit with winners, the conversation is different
سوال منم هست

خب دیگه ما وقتی گیر بدیم به یه چیز بیخود ول کنش نیستیم..انقدر اینجا تو امضاهاشون یه تیکه از اون اهنگه رو گذاشته بودن و راجبش صحبت میکردن داشتم کنجکاو شدم رفتم دیدم واقعا چیزی برای این همه مسخره کردن نداره

.Sit with winners, the conversation is different
من وقتی گوشش کردم واقعا هیچی برام غیر طبیعی نبود خب طرف نیتیو کشورهای انگلیسی زبان که نیست ازش انتظا ...

خب تیمی ک ی لهجه درس درمون ندارن پانشه بره آهنگ بده بیرون😂😂😂

ک مردم سوتی بگیر ما سرتاپاشو قهوه ای کنن