2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

428 بازدید | 32 پست

پدرشوهرم کفشش کهنه بود دلم براش سوخت رفتم با پس انداز خودم که بابام بهم میداد براش  کفش خریدم  بخدا 300 تومن پولش شد بعد آوردم بهش دادم جلو دختراش و دامادهاش یه تشکر خالی هم نکرد گفت وظیفته خیلی بهم برخورد 

خیلی ناراحت شدم شوهرم همش میگه داشته باهات شوخی میکرده ولی پدرشوهرم کامل جدی حرفش رو زد 

الان مثل ... پشیمونم

زندگی زیباست

اخی عزیزم چ مهربونی

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر بود تو خفا میدادی نه جلوی همه

به هرحال تو بخششت و انجام دادی 

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
چه ربطی داشت ..طرف شعورش نمی رسید یه تشکر کنه 

ربطش اینجاست که اصولا مردا مغرورن و چون کفش های خودش کهنه بوده شاید بدش بیاد تو جمع کسی از روی ترحم کفش بهش بده

مسئله ساده و قابل فهمیه

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
ربطش اینجاست که اصولا مردا مغرورن و چون کفش های خودش کهنه بوده شاید بدش بیاد تو جمع کسی از روی ترحم ...

نه عزیزم این بیشعوری طرف رو می رسونه غرور ماله 20 ساله هاست نه مرد گنده .یعنی روز پدر هدیه میدیم باید یواشکی بدیم .

قربان وفای سگ ♥️
نه عزیزم این بیشعوری طرف رو می رسونه غرور ماله 20 ساله هاست نه مرد گنده .یعنی روز پدر هدیه میدیم بای ...

غرور برای همه هست..مخصوصا جلوی داماد و عروس

تشکر که باید می کرد

ولی در کل دادن این نوع هدایا تو خفا بهتره

هدیه روز پدر نبوده..اون بحثش جداست چون مناسبتیه و نوعی هدیه ضروریه تو فرهنگمون