2777
2789
عنوان

عکسهای خاهر شوهر متاهل تو گوشی پسر عمم چی میگه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 90 پست

شایدم پسر عمت سر و گوشش میجنبه

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرعمت گوشی رو میده دست شما ،یا از زنش نمیترسه که مثل قدیما عکس میزاره تو گوشیش😐اسکل گیر اوردی

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

دوستم ک بشه زن پسر عمم بهم گفت ک یه چیزی میخام بهت بگم . گفت چن روز پیش اتفاقی رفتم سرگوشی شوهرم تو گالریش یه چیزی دیدم یکم شک کردم بهش و برای همین رفام تو مدیریت فایل پوشه تلگرام چون تو تلکرامش چیزی نبوده همه رو پاک کرده بود. اونجا داشتم عکسا رو میدیدم عکس خاهرشوهر تورو دیدم ‌ ولی اصلا شک نکردم بعدش چن تا اسکرین دیدم یکیش نوشته بود دارم اهنگی که واسم فرستادی رو گوش میدم و از نوار بالای گوشیش اسکرین گرفته بود

بعد فرداش دوباره رفته بود یه عکس جدید از خاهر شوهرم بوده عکس اولی تو محل کارش بوده و دومی تو خونه باچادر. یه عکسم از گازش در حال پفیلا درس کردن که بهم نشون داد عکس گاز و رو کابینتی خاهر شوهرم بود اتفاقا چن روز پیش خونشون بودم با همون ظرف پفیلا واسم اورد