2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

339 بازدید | 56 پست

سلام. من روز 12 پریودی سمت چپ فولیکول‌های 14،10،7،8

ودر راست 9،6،8...

داشتم.همون روز یدونه آمپول اچ ام جی تزریق کردم. و پس فرداش ینی 14 پریودی دوتا آمپول اچ سی جی تزریق کردم. 

چن درصد احتمال داره نتیجه بگیرم و کیا این شرایطو داشتن😔؟ 

مشکل تنبلی دارم. وقرص لتروزول و متفورمین مصرف میکنم. 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم لتروزل دوزی وچندساعت یبارمصرف میکنی

💜نه توآنی که همانی💜 نه من آنم که تو دانی💜_________خدایا من به دستای توخیره شدم امیدمو ناامیدنکن 💔______اگه تونستی ازته دلت برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرست💔🤲🏼
ینی کسیکه تنبلی داره برا حاملگی باید امپول تزریق کنه؟

من 5 سال اقدامم و اولین باره از این آمپول استفاده میکنم. قبلا فقط کلومیفن مصرف داشتم و نتیجه نگرفتم

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
من ۱۰ ساله درگیرم

منم 5سال درگیرم خسته شدم😔💔