2777
2789
عنوان

دعا برای مریض

59 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم میخواستم بگم اگه میشه سرنمازتون برای مادرم دعاکنیدفردامیخوام ببرمش دکترنگرانم نکنه ندولاش بدخیم باشه ویه حمدشفابرای همه مریضاومامان من اگ میشه بخونید خیلی ممنون ازتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله حالشون خوب بشه هفت تا حمد میخونم به نیت شفای مادر شما

التماس دعا دارم دعا کنید امروز خبر خوبی بگیرم

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

برای سلامتیشون 7تا حمد و ۷ تا آیت الکرسی میخونم

شماهم برای امضام دعا کنید

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4213048/دادگاه-تجدید-نظر

دوستان لطفا گزارش بزنید بعد لایک کنید براتون حمد بخونم

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.