2777
2789
عنوان

خانمای متاهل یه لحظه لطفا

407 بازدید | 44 پست

نامزدم میخواد برای سالگرد ازدواجمون برام گوشی بگیره البته گذشته ها ولی چون یه شهر دیگه سرکار هست میگه یه روز قبلی که بیام مرخصی بیا اینجا باهم میریم میگیریم یه دوری هم تو شهر میزنیم من چند روز پیش گفتم گوشی a ۲۰s میخوام اونم حدود سه و دویست در میومد اما الان a 30s   میخوام همون وقتم نامزدم بهم گفت تا سه و نیم برات هزینه میکنم منم قبول کردم چون اونوقت میتونستم a30s هم بردارم اما خودم بهش گفتم اگه نبودمم a20 بگیر یه رنگ قشنگش الان دارنa30sمیگن چهار و دویست نامزدمم میگه تو قبول کردی گفتم تا سه و نیم توام گفتی باشه الان داری میزنی زیر قولت از اونجای که این کرونا اوضاع رستورانا رو بهم ریخت میگه تا سه و نیم میتونم برات بگیرم الان چیکار کنم اینم بگم یکم با نامزدم مشکل داشتیم که به لطف خدا حل شده الان میگین چیکار کنم گفتم متاهل ها چون تجربشون بیشتره کمکم کنین از یه طرفم فکر وسایل هست بگیره زودتر اگه بشه وسایلای خونمون اماده کنیم

میشہ واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات بفرستین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من a20دارم خیلیم راضیم،،اون یکی فقط فرقش حافظشه

یا رب دل یارم پراز غم نکنی        با تیر قضا قامت او خم نکنی     ای چرخ فلک تورا به قران سوگند    یک مو زسر عشق جانم کم نکنی😍😍

اگه من باشم فعلا گوشیو نمیگیرم اون ۳ و نیمو واسه یکی از وسایل خونه خرج میکنم که برم سر زندگیم گوشی که فعلا ضروری نیست

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

اگه گوشیت کار میده بیخیالشو 

عوضش همون ۳/۵ رو برو یه انگشتر بخر چند وقت ک طلا رفت بالا بفروش برو اون گوشی ک میخوای رو بخر 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️