برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من واسه دوقلو هام صفر اصلا نگرفتم فقط یک خریدم که فقط یه هفته ازش استفاده به نظر من بیشتر سایز دو و دکمه دار بگیر
طاها و تارا و تیارای عزیزم بی شک شما قشنگ ترین و بهترین نعمت خدا برای من هستید 😍🥰انقدر دوستتون دارم که قابل وصف کردن نیست امیدوارم این حس قشنگ پایدار باشه گل های زندگی من💖💝
با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
الکی میگن چرا صفر برا نارسا باشه آخه؟ پسر من ۳ و ۲۰۰ بود صفر براش بزرگ بود تازه اونم دوماه تنش کردم یک خیلی بزرگ بود بعد دوماه تازه تنش شد که دستشان تا میکردم از کارای آشور بود top line
سعی کن لباسایی که میگیری حتما از جلو دکمه داشته باشه ، اینا هم به تعویض راحت لباس کمک میکنه ، اگه وسع مالیت میرسه که هرچی بیشتر بخری بهتره ، اگه نمیرسه چند دست لباس ارزون بگیر ، دو دستم لباس تقریبا خوب که فقط مهمون اومد یا خواستی عکس بگیری تنش کنی ، از این دستکشا همدبراش بگیر صورتشو چنگ نزنه ، پوشک هک بسته به سایز نوزادت فرق میکنه ، یه بسته بیشتر نگیر تا بچت دنیا بیاد ببین سایزش چنده دوباره براش میخری ، باز هم میگم کاپشن و ،،، هم حتما از این جلو دکمه دارای یکسره باز بگیر ، هم خودت اذیت نشی هم بچه
الکی میگن چرا صفر برا نارسا باشه آخه؟ پسر من ۳ و ۲۰۰ بود صفر براش بزرگ بود تازه اونم دوماه تنش کردم ...
حقیقتش پسر منم سه وهفتصد بود ، ولی سایز صفرش کلا بلااستفاده موند ، نمیدونم شاید مارکای مختلف سایزبندیشون فرق میکنه ، هنوزم لباسای سایز صفرش دیت نخورده مونده تو کمد