2777
2789
عنوان

آیا باردارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 44 پست
من خیالم راحته راحته از اون لحاظ میدونم چیزی نبوده فقط میگم یعنی با پیشاب میشه چهار ساله نشدم الان م ...

اخ پشاپ مگ.... توش

ممکن موقع نزدیکی اومده متوجه نشدین میشه اینجوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم بارداری داری؟چند روز عقب انداختی؟بیبی چک زدی؟

مشکلم همینه ک اصلا موعد مو گم کردم.

ولی اسفند ب خاطر کار خیلی زیاد خیلی زود تر ۲۷ پریود شدم.نمیدونم این و باید حساب کنم یا نه.

و اینکه همه علائمم شبیه تو هست دیروز پاهام کمرم  انقدر تیر میکشیدهمیشه اینجوری ک میشدم پریود میشدم ولی این دفعه ن

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
میشه بگی الان گناه داره من اگ رازیانه یا بابونه بخورم. و پریود بشم؟ و اینکه آیا این سقط حساب میشه؟ ...

گناه که معلومه عزیزم و اینکه سقط عمدی ممکنه به رحم آسیب وارد کنه،و خیلی ها از این چیزا خوردن و بچه هم نیفتاده ولی بچه خدایی نکرده مشکل دار شده

انشاءالله که الان چیزی نیست و پریود میشی ولی اگه بود هم بهتره بسپاری به خدا ،اون خیلی بهتر میدونه که صلاحمون کیه و چه وقتیه

گناه که معلومه عزیزم و اینکه سقط عمدی ممکنه به رحم آسیب وارد کنه،و خیلی ها از این چیزا خوردن و بچه ه ...

دقیقا منم میگم وقتی بچه اینجور محکم خودشو جا کرده در حالی که ما صد در صد حواسمون بوده حتما حکمتی توشه 

من اصلا منظم نیست شاید یک هفته عقب جلو میشه

خوب بس مال شما معلوم نیس بهتره دو سه روز واسی نشدی بیبی چک بزن 

من خودم ماه پیش ۱۵ شدم سه روز باید اینماه جلوتر میشدم تقریبا هفت روزه عقب انداختم بیبی چکم سه روز پیش زدم نشون داد میگم اگه هستم حداقل خودتو نشون بده بفهمم چیکار کنم