2777
2789
عنوان

بارداری با لتروزول

1547 بازدید | 16 پست

دوستانی که با قرص لتروزول باردار شدن میان بگن؟من میترسم استفاده کنم اخه میگن خارج رحم باردار میشه هرکسی بخوره خودم یه بار خارج رحم شدم باهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم طبیعی هم بخای باردار بشی احتمال خارج از رحمی هس البته اونایی ک چسبندکی دارن بدون استرس استف ...

نه من عکس رنگی رحم انداختم چسبندگی ندارم ولی ۷ماه پیش لتروزول استفاده میکردم خارج رحم شد الان باز مجدد دکترم تجویز کرده خیلی میترسم

کاش دوستانی که باهاش بارداری موفق داشتن میومدن میگفتن من یکم از استرسم کم میشد😔

من اینجا زیاد اومدم نظرات خوندم بله خیلیا بودن با لتروزول گرفتن نتیجه و درمانهای دیگه گرفتن نتیجه

نه عزیزم قرار نیس ک همیشه خارج از رحم باشه هر قرصی شاید ی عوارضی داشته باشه اما همیشه نیس ولی من نشن ...

نه سرچ نکردم ولی شنیدم یکی عوارض خارج رحم هستش

به دکترم گفتم میشه نخورم اخه خارج رحم میشه گفت عه خانم این چه حرفیه مگه بار اولم هستش که تجویز میکنم

نه سرچ نکردم ولی شنیدم یکی عوارض خارج رحم هستش به دکترم گفتم میشه نخورم اخه خارج رحم میشه گفت عه خا ...

به نظر من که استفاده بکن اما قبلش بازم از عفونت و اینا مطمعن شو چون قرص به تنهایی نمتونه عامل باشه اگه بازم این اتفاق بیوفته

به نظر من که استفاده بکن اما قبلش بازم از عفونت و اینا مطمعن شو چون قرص به تنهایی نمتونه عامل باشه ا ...

همه چیزم چکاب شدم الان اوکی ام 

توکل به خدا ببینم چی میشه

انشالاه ک  خدا یه نینی سالم بهتون بده به حق این روزای عزیزش مشکلتون چی بوده؟

من پنج سال پیش یه زایمان زودرس داشتم ۸ماهه که بچم سه روز زنده بود بعد بارداری پوچ داشتم تا ۷ماهه پیش خارج رحم وباز میخوام اقدام کنم هرچی دکترم رفتیم میگن مشکل ندارید ازمایش ژنتیک دادیم عکس رنگی رحم گرفتیم کلی ازمایش وسونو دادیم هم خودم هم شوهرم میگن مشکلی نداریم ولی دیگه دارم دیوونه میشم

خودم میگم از استرسه ترس ورم داشته دیگ

اگه براتون مضر نباشه داروهای گیاهیی هم استفاده کنید من یکی دو دوره لتروزول خوردم ولی برا من نشد من اینجا خوندم ویتاگنوس خوبه برا باردار شدن از اول پری تا ۲۰ ام بعضیام با عرق فراسیون نتیجه گرفتن  و داروهای دیگه 

کاش دوستانی که باهاش بارداری موفق داشتن میومدن میگفتن من یکم از استرسم کم میشد😔

عزیزم بیااین تاپیک

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4323048&slug=کیا-با-قرص-لتروزول-باردار-شدن&postId=135774488

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!