2777
2789
من رشتم ریاضیه ولی بنظرم همچین روشی جواب نمیده و خوب نیس چون دونفر حالا رقابت کنن 100هزار نفر دیگا چ ...

نه واقعا درست حسابی بخونیم به ادمای دیگه کار نداریم رقیبای ما سوالای کنکورن فقط. باهم سعی کنیم خودمونو به رتبه ی دلخواهمون نزدیک کنیم همین. یه جاهایی من مشکلاتمو میگم یه جاهایی شما.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رشتم ریاضیه ولی بنظرم همچین روشی جواب نمیده و خوب نیس چون دونفر حالا رقابت کنن 100هزار نفر دیگا چ ...

من مهندسی عمران شریف میخونم این ترم فارغ التحصیل میشم میخوام برای یه لیسانس مجدد اقدام کنم.

اخه من سال پیش خیلی تو جورقابت بودم با اینکه مدرسمم اینجور نبود رقابتو داشتم اما امسال فقط با خودم رقابت میکنم 

خیلی پیشرفت داشتممخصوصا تو معدل

البته سال پیش رشتم تجربی بوده

من نظام قدیم بودم پلی میخوام نظام جدید شرکت کنم. تا الانم هیچی نخوندم.

بازم خیلی سال قبل نبوده بنظرم خیلی سریع میتونین قبول بشین حتی شریف منم خیلی شریغ دوس دارم بیارم😢

اخه من سال پیش خیلی تو جورقابت بودم با اینکه مدرسمم اینجور نبود رقابتو داشتم اما امسال فقط با خودم ر ...

منظورم از رقابت این نیست که مسابقه طور درس بخونیم. شاید بد گفتم. منظورم این بود که باهم درس بخونیم یعنی هر کی طبق برنامه ی خودش پیش بره ولی باهم رفع اشکال کنیم از هم سوالاتمونو بپرسیم...