الان سه ماهه با شوهرم قهرم و ازش دورم-به جز چندتا اسمس و زنگ یه زحمت به خودش نمیده بیاد ببینه مشکلم چی بوده-خانوادش اینقدر بهشون خوبی کردم یه بار زنگ نزدن بگن تو چه مرگته رفتی؟
رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین»خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد
من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخالت و اینکه شوهرم فوق العاده بچه ننس و مدام به فرمان خانوادشه
اگه این جوری باشه صد در صد داره از خانوادش فرمان میگیره که سراغتو نگیره
من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
بهر حال یکی باید کوتاه بیاد و قطعا این سخته از خدا می خوام کمکت کنه
رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین»خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد