2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنها بودم یهو همسایه ها با جیغ ریختن تو خیابون منم بدنم لرزید لباس پوشیدم رفتم بیرون شوهرم زنگ زد هی گریه میکردم گفت الان مرخصی میگیرم میام پیشت

دیگه تا بیاد دامادمون اومد دنبالم رفتم خونشون تا یک ساعت پیش اونجا بودیم تازه اومدیم خونه خودمون ولی میترسم بخوابم😢

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
من تنها بودم یهو همسایه ها با جیغ ریختن تو خیابون منم بدنم لرزید لباس پوشیدم رفتم بیرون شوهرم زنگ زد ...

اره اگه هم بخواییم فرار کنیم همه جا اپارتمانه باز که میمیریم😖😖😖

کجایی که کرونا تموم شده؟🤔  کروناا حالا حالا ها هست متاسفانه

یا خدا😩😩😩😩😩بحثشو میگم استوریشو میگم 🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

[08/05, 04:10] MARAL DDS: إِنَّ اللَّهَ يُمْسِكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ أَنْ تَزُولَا ۚ وَلَئِنْ زَالَتَا إِنْ أَمْسَكَهُمَا مِنْ أَحَدٍ مِنْ بَعْدِهِ ۚ إِنَّهُ كَانَ حَلِيمًا غَفُورًا

[08/05, 04:12] MARAL DDS: محققا خدا آسمانها و زمین را از اینکه از جای خود بلغزند نگاه می‌دارد، و اگر رو به لغزش و انحراف از مسیر خود نهند گذشته از او هیچ کس آنها را محفوظ نتواند داشت، (و بدانید) که خدا (بر کفر و گناه خلق) بسیار بردبار و آمرزنده است.

برای در امان موندن از آوار و وحشت زلزله موقع خواب و شب هنگام،آیه 41سوره فــاطر

هوا روشن‌میشه انگار یه امید دوباره اس.... نگران نباش

دقیقا 

دارم لحظه شماری میکنم آفتاب دربیاد

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

ب قول حسن ر و ح ا ن ی مردم تهران هوشیار بخوابید

چیجوریشو نمیدونم 😂احتمالا مث دلفین فقط یه نیم کره بخوابه نیم کره ی اونطرفی مغز بیدار باشه و نگهبانی بده

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
ما خونمون اپازتمانیه .بخدا میترسم دراز میکشم احساس میکنم زیرم میلرزه😢😢😢کاش رفته بودیم بیزون

بابا تو همون خونه جای امن پناه بگیرین خیلی ها موقع فرار اسیب میبینن

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .