2777
2789
عنوان

کسی تا حالا تجربه ی فیلر زیر چشم یا لب داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 174870 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من فیلر زیرچشم زدم 3ماه پیش خیلی راضیم 

سلام عزیزم خوبی 

میشه لطف کنی ج بدی چند بار فیلر زیر چشم انجام دادی؟ راسته ک میگن بعد از دوبار زدن ب فاصله چندماه یا یکسال تثبیت میشه؟

من پیش دکتر سارا بهروان تزریق فیلر زیر چشم زدم بخاطر گودی و سیاهی زیر چشمم که خیلی اعتماد بنفسم ...

عزیزم راسته ک میگن با دوبار زدن ب فاصله چندماه یا یکسال تثبیت میشه؟؟ممنون میشم ج بدی

من پیش دکتر سارا بهروان تزریق فیلر زیر چشم زدم بخاطر گودی و سیاهی زیر چشمم که خیلی اعتماد بنفسم ...

سارا بهروان دکتر جوان و خوبیه واقعا ما رفته بودیم مطبش فکر نمیکردیم انقدر تزریق فیلر رو خوب دربیاره انصافا ولی واقعا زیر چشمو تیرگی شو چند درجه بهتر کرد الان که فک کنم دوسه ماهی ازش میگذره ولی اثرش عالیه حالا نمیدونم تا چند وقت بمونه اینجوری 

من واسه تزریق فیلر زیر چشم و لبم رفتم پیش دکتر سارا بهروان مطبشون سمت میرداماد هست و از لحاظ بهداشت و تمیزی عالیه کار خانم دکتر و برخورد پرسنل هم فوق العادس واسه همین ایشون رو انتخاب کردم چون جاهای دیگه می رفتم راضی نبودم ولی از وقتی پیش دکتر بهروان فیلر زیر چشم زدم تیرگی زیر چشمم که که ارثی داشتم کامل از بین رفته

وای منم خیلی گودی زیر چشم دارم 

انقدر زیاده انگار یه هاله تیره دور چشمامو گرفته - میگن تزریق فیلر زیر چشم کنم اوکی میشه

یه دکتر خوب معرفی کردن برم ببینم نظرشون چیه 

من که صدتا دکتر رفتم جواب نگرفتم انشالله از خانم دکتر بهروان جواب بگیرم و بهم بگن چیکار باید کنم 

سلام عزیزم، من دوستم تزریق فیلر زیر چشم انجام داد، دکترش خیلی با تجربه و ماهر بود. دکتر سارا بهروان، خیلی نتیجه اش خوب شده بود و خیلی تو اعتماد ب نفس اش تاثیر گذار بود. خودش میگفت دکتر خیلی خوب و دلسوزیه. دسترسی به مطب اش هم خیلی راحته. شماره تماسشو دارم 02126714051

سلام عزیزم خوبی  میشه لطف کنی ج بدی چند بار فیلر زیر چشم انجام دادی؟ راسته ک میگن بعد از دوبار ...

اره کلا هر فیلری حالا چه زیر چشم چه بینی چه هرجایی اگه چند بار تکرارش کنی البته البته اگه موادش خوب باشه جنس خوبی باشه چینی نباشه اره میمونه واست