2777
2789
عنوان

وااای شب جمعه ای این چ بلایی بود اومد😑😐🤦🏻‍♀️😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 33 پست
من سست شده بودم توان لباس پوشیدنم نداشتم😐

ما کرمانشاهیا دو سال پیش  چ حالی داشتیم  سرپل ذهاب😔  همش پس لرزه های شدید  همش بیرون بودیم تو سرما   ،  خوایگاه بودیم بیرون خوابیدیم   تا صب از سرما میلرزیدیم    رو پتوامون برفک زده بود

عکس خوابگاه  اون موقع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عادت شدم وقتی زلزله اومد

ای ووواااای🤦🏻‍♀️

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
منم ☹ ولی لوازم ارایشمم جمع کردم گفتم اگ موندیم بیرون زشت نشم🤣 (تجربه سالهای گذشته)😅😅😅

خدا خفت نکنه 🤣🤣🤣🤣🤣

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
ما کرمانشاهیا دو سال پیش  چ حالی داشتیم  سرپل ذهاب😔  همش پس لرزه های شدید  همش ...

الهی 😢

چقد سختی کشیدین

خدا به هممون رحم کنه 😢

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
خدا خفت نکنه 🤣🤣🤣🤣🤣

😁😁😁

دوسال پیش دوروز موندم تو ماشین عین گراز شده بود قیافم از بی خوابی و پشم🤣🤣

من قلب درد گرفتم از ترس  بد لرزوند  ولی خدا رو شکر زمانش کم بود وگرنه خراب میکرد

منم هنوز تپش قلب دارم

منم ☹ ولی لوازم ارایشمم جمع کردم گفتم اگ موندیم بیرون زشت نشم🤣 (تجربه سالهای گذشته)😅😅😅

😐😐😐😐😐تودیگه کی هستی من مانتو سرخابی باشال زیتونی پوشیدم دوییدم 😂😂

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
ما کرمانشاهیا دو سال پیش  چ حالی داشتیم  سرپل ذهاب😔  همش پس لرزه های شدید  همش ...

بخدا تا اومدیم بیرون همسرم گفت ببین کرمانشاهیا چی کشیدن بندگان خدا

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲