2777
2789

نمیدونم اگر میشه یه تیک طلا یا ربع سکه 

یا یه وسیله خونه مثلا ماکرویو .. ست پذیرایی انجل ... 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم پولشو میدادم قطها بهتر میدونن چه نیاز ضروری دارن اگرم با خودش صمیمی از خود بپرس من هم واسه عروسیم هم خونه نویی هم تولد همه چی از خودم میپرسن میگن میخوایم انقد هزینه کنیم پولشو میخوای یا چی لازم داری برات بخریم

الان نیم سکه چنده؟

نمیدونم اصلا از قیمت طلا و سکه با خبر نیستم🌹🌸

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
من بودم پولشو میدادم قطها بهتر میدونن چه نیاز ضروری دارن اگرم با خودش صمیمی از خود بپرس من هم واسه ع ...

آخه پدرشوهرش خرج عروسی رو میده بعد قرار شده کادوهای نقدی رو بدن به اونا.

طلا واسه خودشون بمونه.

بنظرتون ست مبلش میزناهارخوری واسش بخرم چی؟

نیم بده عزیزم. ولی به قول خودتم اعلام کنن مبلغ ۳میلیون بعد برو معادلش یه تیکه طلا بخر براش

آره باید همین کاررو کنم.

ان‌شاالله کرونا زودتر بره.

عروسیشون آخر تیر هست.