2777
2789
عنوان

بچه ها تا فردا قمر در عقربه یعنی نمیشه اقدام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 50 پست
من اصن نمیدونستم حالا میشه بعدش صدقه داد؟

بله به نیت اون کنار بذار

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی به من توضیع بده تو رو خدا یعنی چی قمر در عقرب اگه باردار بشیم تو این روز چی میشه 

نگران نباش امیدت  به خدا باشه نمیدونستی که...صدقه کنار بذار

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
ایشالا خدا به همه منتظرا یه نی نی خوشگل بده...الهی آمین

انشالله😊

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یکی به من توضیع بده تو رو خدا یعنی چی قمر در عقرب اگه باردار بشیم تو این روز چی میشه 

میگن روزای خوبی برای کارهای مهم نیس...با صدقه و دعا کردن انشالله برطرف میشه

کدوم تقویم

بزن تو اینترنت تقویم قمر در عقرب سال 99

نگران نباش امیدت  به خدا باشه نمیدونستی که...صدقه کنار بذار

الان نوشته از ساعت ۱۱ و ۳۶ دقیقه وارد قمر در عقرب میشیم یعنی قبلش اشکالی نداشته؟یا تو قمر در عقرب نباید لقاح بشه ؟

من اصن به این چیزا دقت نمیکردم ماهای پیش🤔😔

الان نوشته از ساعت ۱۱ و ۳۶ دقیقه وارد قمر در عقرب میشیم یعنی قبلش اشکالی نداشته؟یا تو قمر در عقرب نب ...

از دیروز وارد قمر در عقرب شدیم تا فردا ساعت11و خورده ای هستیم...قبلش که نبوده طوری نیس