2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهارده هفته و یک روزم ان اتی و رفتم معلوم نشد جنسیتش😍 

اما خداررروشکر صحیح سالم بود 😍😍😍

هماتومم کامل از بین نرفته بود باید استراحت کنم همچنان😢

شکمم زیاد بزرگ نشده خیلی کم که خودم حسش میکنم 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

من یک آذرم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

من مامان ابان ۹۸ ام😆

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

من ۱۷ آبان بدنیا میاد ویارم که حتی حالم از شوهرمم بهم میخوره چه برسه غذا از اتاق خوابم بدم میاد

ولی اشکال نداره عوضش یه نی نی خوشگل میاد بغلم

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
من ۱۷ آبان بدنیا میاد ویارم که حتی حالم از شوهرمم بهم میخوره چه برسه غذا از اتاق خوابم بدم میاد ولی ...

منم ۱۹آبان اما چون سزارینم میشه ۹ابان گاهی خوبم گاها از همه چی حالم بهم میخوره

❤دخترم زندگی منه❤
من ۱۷ آبان بدنیا میاد ویارم که حتی حالم از شوهرمم بهم میخوره چه برسه غذا از اتاق خوابم بدم میاد ولی ...

عزیزم بهتر میشییی

منم همینطوری بودم داغووون

الان دوروزه خیلی حالم بهتره 😍😍😍😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍