باورم نمیشه هی به خودم میگم اشتباه میکنم!!شما که تجربه دارید بهم بگید اشتباه نمیکنم توروخدا!!و اگه واقعا اره هست من امشب برا سحر پاشم یا دیگه نباید روزه بگیرم؟؟؟؟من چندتا ویتامین کم دارم و کمخونی مینوره چیه ک اکثر زنا دارن منم دارم،الانم خودم تنها خونم تا صب کلا تو شوکم،،تنهایی فقط بلند بلند دارم عین دیوونه ها میخندم،چهار ساله ازدواج کردم ۲ فروردین و ۱۴ فروردین و ۲ اردیبهشت و ۱۲ اردیبهشت اقدام داشتم
لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید: زنهای موفق تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مبارکه خانومی😍😍برامنم دعاکن بچه دار بشم توروخدا.دکتر اینارفتی؟
فدات عزیزمممم الهییییی😍😍😘😘😘😘😘بحق این ماه عزیزم شمام مث من ب همین زودیا جوری غافلگیر بشید ک خودتونم باورتون نشه😍😍😘😘😘اره عزیزم بهمن ماه رفتم ولی اونوقت هنوز قصد اقدام نداشتم مکمل و فولیک اسید اینا بهم داد
مبارکه منم ماه پیش دوتا پرررنگ دیدم که مثبت سد واز ذوق رو پای خودم نبودم ولی چند روزه که ویارم شروع ...
وااای عزیزدلمممم پس همو خییییلی خییییلی درک میکنیم من همین الانشم باورم نشده هرلحظه بی بی چکو نگاه میکنم میبینم داره پررنگتر میشه بیشتر ذوق میکنم از از ذوق میمیرم تا فردا شوهرم بیاد سورپرایزش کنممممم😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😂😂😂😂
عزیزدلمممممممم ان شااااالههههه که ب همین زودیا کسی ک دوسش داری و دوست داره بیاد خواستگاریت و ب خوشی ب هم برسید و بچه سالم و خوشگل هم خدا بهتون بده😀😀😍😍😍😘😘😘😘😘😘😍😍