2777
2789
عنوان

دوستان تورو خدا بیاین بگین این یعنی اره؟؟؟عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 79 پست

مبارکه     

علاوه بر بچه یه شوهر خوبم برام دعا کن   

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با این دله شادومهربونت واسه ابجیه منم دعا کن ۵ ساله چش ب راهه

عزیزدلمممممم بمیرممممم براش از خدا میخوام ب اجی عزیزتون همچین ذوقی ک من دارم بده و خبر خوش بارداریشو هم زودتر از اونکه فکرشو میکنید بشنوید

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
مبارکه خانومی😍😍برامنم دعا‌کن بچه دار بشم توروخدا.‌‌دکتر اینا‌رفتی؟

فدات عزیزمممم الهییییی😍😍😘😘😘😘😘بحق این ماه عزیزم شمام مث من ب همین زودیا جوری غافلگیر بشید ک خودتونم باورتون نشه😍😍😘😘😘اره عزیزم بهمن ماه رفتم ولی اونوقت هنوز قصد اقدام نداشتم مکمل و فولیک اسید اینا بهم داد

عزیزدلمممممم بمیرممممم براش از خدا میخوام ب اجی عزیزتون همچین ذوقی ک من دارم بده و خبر خوش بارداریشو ...

خدانکنه  مهربوونم 

وااای خیلی خیلی خوشحالم کردی واقعا ممنون گلم ان شاءالله

ان شاءالله  شماهم نی نی  نازت ب سلامتی بدنیا بیاد عزیزم

O
مبارکه منم ماه پیش دوتا پرررنگ دیدم که مثبت سد واز ذوق رو پای خودم نبودم ولی چند روزه که ویارم شروع ...

وااای عزیزدلمممم پس همو خییییلی خییییلی درک میکنیم من همین الانشم باورم نشده هرلحظه بی بی چکو نگاه میکنم میبینم داره پررنگتر میشه بیشتر ذوق میکنم از از ذوق میمیرم تا فردا شوهرم بیاد سورپرایزش کنممممم😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😂😂😂😂

مبارکه       علاوه بر بچه یه شوهر خوبم برام دعا کن    

عزیزدلمممممممم ان شااااالههههه که ب همین زودیا کسی ک دوسش داری و دوست داره بیاد خواستگاریت و ب خوشی ب هم برسید و بچه سالم و خوشگل هم خدا بهتون بده😀😀😍😍😍😘😘😘😘😘😘😍😍

مبارکههههه🎉🎉🎉🎉🎉💛💚💛💜 اسم برنامه ای که پریودیات رو یادداشت میکنی بهم میگی ؟ یا یادداشتای ...

اسمش صفحه قرمزه خییییلی برنامه خوبیه،حتی روزی ک اقدام داشتی و وزن و همه چیزتم میتونی بنویسی

مبارکههههه🎉🎉🎉🎉🎉💛💚💛💜 اسم برنامه ای که پریودیات رو یادداشت میکنی بهم میگی ؟ یا یادداشتای ...

ممنونم عزیزدلممممم😍😍😘😘😘😘😍😍😍😘

خدانکنه  مهربوونم  وااای خیلی خیلی خوشحالم کردی واقعا ممنون گلم ان شاءالله ان شاءالله&nb ...

خیلی ممنونم عزیزدلممم همیشه شاد و خوشحال باشید 😍😍😍😍😘😘😘😘😘

اسمش صفحه قرمزه خییییلی برنامه خوبیه،حتی روزی ک اقدام داشتی و وزن و همه چیزتم میتونی بنویسی

خیلی ممنون عزیزم😘😘

یکی از گوگل پلی دانلود کردم سر در نمی اوردم اینی که شما داری خیلی خوبه پشت سر هم نوشته

بازم ممنون گلم💜💜💜

ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐
خیلی ممنون عزیزم😘😘 یکی از گوگل پلی دانلود کردم سر در نمی اوردم اینی که شما داری خیلی خوبه پشت سر ...

فدات عزیزم این خیلی راحته اگه پیداش نکردین ایدی تلگرامتون رو بدین اونجا بفرستم براتون😍😘😘😘

خیلی ممنون عزیزم😘😘 یکی از گوگل پلی دانلود کردم سر در نمی اوردم اینی که شما داری خیلی خوبه پشت سر ...

سلام 

توی برنامه بازار هست .. منم تازه دانلود کردم فقط سرچ کنید صفحه قرمز میاد..😊